ΑΘΗΝΑ
14:53
|
27.04.2024
Νέο παραλήρημα του Ιερώνυμου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Οι ευχές του για το νέο έτος θυμίζουν περισσότερο… κατάρες.
Απειλητικός για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Ιερώνυμος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με μηνύματα για αμαρτίες και απειλές για θάνατο και καταστροφή του ελληνικού DNA ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμου τάχθηκε εκ νέου κατά του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, το οποίο ούτως ή άλλως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν βιάζεται να φέρει προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή.

«Ο χρόνος που πέρασε το 2023 ήταν έτος πυρκαγιών, πλημυρών, βίας, εγκληματικότητας, ήταν έτος που ετοιμάζει το έδαφος για να νομοθετηθούν νέα πράγματα εις την κοινωνία την Ελλάδα μας, τα οποία είναι αντίθετα στην χριστιανική διδασκαλία» είπε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος και χαρακτήρισε τη νεοφασίστρια πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι «καλό παράδειγμα», λέγοντας ότι επέβαλε στα σχολεία να διδάσκονται τα θρησκευτικά. Ο Ιερώνυμος συνέχισε επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι ένα ουδέτερα θρησκευτικό κράτος. «Όσο κι αν θέλουν να βγάλουν τον Χριστό από το ελληνικό κράτος δεν θα τα καταφέρουν και η νίκη του Χριστού θα έρθει σύντομα και ας το καταλάβουν αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να αλλοιώσουν όχι μόνο την πίστη μας αλλά να τελειώσουν και το DNA του Έλληνα αλλάζοντας όχι μόνο την χριστιανική αλλά και την παραδοσιακή οικογένεια».

Έστειλε μήνυμα, προφανώς προς την κυβέρνηση, προειδοποιώντας «να προσέξουν αυτοί που νομοθετούν γιατί αυτό που πάνε να πράξουν είναι μία ωρολογιακή βόμβα στην ελληνική οικογένεια και την κοινωνία και αυτά τα βλαστάρια, τα παιδιά, θάνατος, τα αποτελέσματα της αμαρτίας, λέει η Αγία γραφή, είναι θάνατος». «Αυτοί οι άνθρωποι αν κάνουν και νομοθετήσουν αυτό (τεκνοθεσία) θα είναι καταστροφικό για την κοινωνία μας», συμπλήρωσε στο μήνυμά του για το νέο έτος. «Και πού είναι τα φεμινιστικά κινήματα των γυναικών, που θέλουν να κάνουν τις γυναίκες προϊόντα και εργοστάσια παραγωγής ζωής; Ας μην το επιτρέψει ο Θεός. Έχουμε ένα μεγάλο όπλο την προσευχή, να προσευχηθούμε στον Θεό να τους φωτίσει να μην καταστρέψουν την Ελλάδα μας», είπε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος προς τους πιστούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Θάνατος Ναβάλνι: Δεν βρίσκουν στοιχεία για ευθύνες Πούτιν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Πυρά της αντιπολίτευσης για περίεργη διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα