ΑΘΗΝΑ
12:17
|
08.05.2024
Έγινε γνωστός στα τέλη της δεκαετίας του 1970, από τον ρόλο του Χατς στην γνωστή αστυνομική σειρά που προβλήθηκε και στη χώρα μας.
Έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Κένεθ «Χατς» Χάτσινσον
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Σόουλ, γνωστός για τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Κένεθ «Χατς» Χάτσινσον, στην κλασική τηλεοπτική σειρά Starsky & Hutch, πέθανε σε ηλικία 80 ετών.

Η σειρά, που προβλήθηκε με επιτυχία και στην χώρα μας, με τον Πολ Μάικλ Γκλάσερ ως Στάρσκι, έμεινε στους τηλεοπτικούς δέκτες πέντε χρόνια, από το 1975 έως το 1979, και επέστρεψε σε ριμέικ το 2004.

Ο Ντέιβιντ Σόουλ ήταν επίσης γνωστός για τους ρόλους του στα Here Come The Brides, Magnum Force, The Yellow Rose και Salem’s Lot.

Εμφανίστηκε επίσης σε πολλά βρετανικά τηλεοπτικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των Holby City, Little Britain και Lewis.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, ο οποίος παντρεύτηκε πέντε φορές, συνελήφθη τη δεκαετία του 1980 επειδή επιτέθηκε στην τότε σύζυγό του, Πάτι Κάρνελ Σέρμαν, η οποία τότε ήταν 7 μηνών έγκυος. Αργότερα, εξέφρασε την μεταμέλειά του και επισκέπτονταν συχνά τις φυλακές για να μιλήσει με κρατούμενους για την ενδοοικογενειακή βία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Julian and Gregory: A tale of two Easters

Ένας Οκτώβρης δικός μας, της Ρωσίας και ολόκληρου του κόσμου-Μια έκκληση Ρώσων διανοουμένων και καλλιτεχνών

Έφυγε από την ζωή η Αντζελίκ Κουρούνη

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα