ΑΘΗΝΑ
12:23
|
07.05.2024
Η διπλή ιδιότητα προκάλεσε την απόλυση της 47χρονης δασκάλας που σκοπεύει να διεκδικήσει το δίκιο της προσφεύγοντας στα δικαστήρια.
“Apocalyptic Orgasm” της Carrie Anne Baade
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σαν… «Πάπισσα του Οργασμού» διαφημιζόταν στο Διαδίκτυο μία Αυστριακή εκπαιδευτικός  που μετά τη διδασκαλία στις σχολικές αίθουσες πρόσφερε υπηρεσίες σεξουαλικών συμβουλών σε άνδρες και γυναίκες μεταξύ 40 και 65 ετών έναντι υψηλής αμοιβής μέσω προσωπικών λογαριασμών που διατηρούσε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η εκπαιδευτικός-«Πάπισσα του Οργασμού» τους υποσχόταν πως εάν την άκουγαν, θα αποκτούσαν «εκρηκτική σεξουαλική ζωή» με χαρακτηριστικό τους «πολλαπλούς οργασμούς». Φαίνεται όμως πως μεταξύ των πελατών ήταν και κάποιος ή κάποιοι από τους γονείς των μαθητών που κατάλαβαν πως η «Πάπισσα του Οργασμού» στο Facebook και στο Tik Tok δεν ήταν άλλη από την δασκάλα των παιδιών του(ς).

Έτσι, όταν κάποιοι την πήραν χαμπάρι, άλλαξε η τύχη της 47χρονης καθηγήτριας με αποτέλεσμα να την απολύσουν ξαφνικά, δίχως προειδοποίηση, λίγο πριν τα σχολεία κλείσουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

 «Μια δασκάλα πρέπει διαρκώς να διασφαλίζει ότι η συμπεριφορά της δεν θέτει σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη του κόσμου στην άσκηση των καθηκόντων της», ανακοίνωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) που ζήτησε διευκρινήσεις για την υπόθεση η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της βόρειας «Άνω Αυστρίας».

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια από αυστριακά ΜΜΕ που εξάντλησαν σχεδόν κάθε πτυχή του «πιπεράτου» θέματος, η διεύθυνση του σχολείου είχε προτείνει στην καθηγήτρια να επιλέξει μεταξύ αυτών των δύο «ασυμβίβαστων» δραστηριοτήτων της, αλλά εκείνη αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι «δεν έκανε κάτι κακό».

Όπως τους εξήγησε δεν εμφανιζόταν γυμνή σε καμία από αυτές τις συνεδρίες. Είχε δε επισημάνει πως είναι «σοβαρό θέμα» το γεγονός πως το σεξ παραμένει «ταμπού» στις μέρες μας.

Μετά την απόλυσή της, η 47χρονη δασκάλα δήλωσε πως σκοπεύει τώρα να προσφύγει στη δικαιοσύνη, οπότε η συνέχεια αναμένεται με σχετικό ενδιαφέρον στα δικαστήρια…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συμβούλιο Υπουργών: Υιοθέτηση νόμου της Ε.Ε. για έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία

Julian and Gregory: A tale of two Easters

Ηράκλειο: Μηχανική βλάβη σε καταμαράν, απαγορεύτηκε ο απόπλους του

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα