ΑΘΗΝΑ
00:54
|
02.05.2024
Σε δημοπρασία βγαίνουν τα δύο πρωτότυπα σενάρια που ανακτήθηκαν από τα σκουπίδια και τώρα αποκτούν… αξία.
Τα Φιλαράκια... μας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα πρωτότυπα σενάρια δύο επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια», που γυρίστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, σώθηκαν από τον κάδο των απορριμμάτων και τώρα θα βγουν σε δημοπρασία.  Τα προσχέδια του τελικού διπλού επεισοδίου της τέταρτης σεζόν ανακτήθηκαν το 1998 από ένα μέλος του προσωπικού των «Fountain Studios», στο Γουέμπλεϊ, όπου γυρίστηκαν τα δύο επεισόδια.

Η Αμάντα Μπάτλερ, του οίκου δημοπρασιών Hanson Ross, δήλωσε ότι τα εν λόγω σενάρια «θα έπρεπε να είχαν καταστραφεί ώστε να μην διαρρεύσει το τέλος της σεζόν». Η τιμή εκκίνησης για τη δημοπράτηση των εγγράφων κυμαίνεται από 600 έως 800 λίρες. Το τελευταίο διπλό επεισόδιο του τέταρτου κύκλου είχε τίτλο «Αυτό με τον γάμο του Ρος» και γυρίστηκαν στην Αγγλία, με τη συμμετοχή των πέντε (Μάθιου Πέρι, Τζένιφερ Άνιστον, Ντέιβιντ Σουίμερ, Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ ΛεΜπλανκ) εκ των έξι πρωταγωνιστών. Η μόνη που έλειπε λόγω σεναριακής εγκυμοσύνης ήταν η Λίζα Κούντροου.

Ο άνθρωπος που εντόπισε τα σενάρια εργαζόταν στα στούντιο Fountain μέχρι το 1999 και τα είχε κρατήσει σε ένα συρτάρι δίπλα στο κρεβάτι του. «Θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν σε ποιο μέλος του καστ μπορεί να ανήκαν», είπε. «Όταν πήγα να καθαρίσω το γραφείο μου, σκούπισα τα πάντα και ξέχασα ότι ήταν εκεί. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να τα είχα πετάξει».

Το BBC γράφει ότι η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου, μαζί με ένα φούτερ της παραγωγής και ένα σετ DVD Friends.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

SAVE ART: Κραυγή απόγνωσης από μαθητές & μαθήτριες του Μουσικού και Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα