ΑΘΗΝΑ
23:59
|
27.04.2024
Συνάντηση σήμερα Πέμπτη με την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Στο Νταβός μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίκσεται στο Νταβός της Ελβετίας, για να συμμετάσχει σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με κορυφαίους επιχειρηματικούς παράγοντες, όπου θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μετά και την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας.

Σήμερα Πέμπτη, στις 10:00 (ώρα Ελλάδας), ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τίτλο «European Green Deal, Anyone?».

Στις 16:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συζήτηση με τον Ravi Agrawal, αρχισυντάκτη του περιοδικού «Foreign Policy».

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση του πρωθυπουργού με την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν,  όπως ανέφερε στην ενημέρωση των ανταποκριτών στις Βρυξέλλες ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ερίκ Μαμέρ.

Την Παρασκευή 19/1, στις 10:10, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του Bloomberg και στη δημοσιογράφο Francine Lacqua.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Γάζα: Νέες συνομιλίες στο Ριάντ αυτή την εβδομάδα

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα