ΑΘΗΝΑ
16:39
|
03.05.2024
Με τα PowerPoint στις βαλίτσες τους αναχώρησαν 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την εξοχική κατοικία του Στέφανου Κασσελάκη.
Στο νησί του Αργοσαρωνικού από σήμερα 33 βουλευτές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για τις Σπέτσες, όπου το Σαββατοκύριακό θα πραγματοποιηθεί η πολυσυζητημένη συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναχώρησαν σήμερα το πρωί γύρω στις 9 με το Flying Cat 5, δέκα βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τους υπόλοιπους να αναμένεται να ταξιδέψουν οδικών μέχρι την Κόστα κι από εκεί να μεταβούν στο νησί με θαλάσσιο ταξί.

Ανάμεσα στους 33 βουλευτές που θα συμμετέχουν στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην εξοχική κατοικία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, δεν συμπεριλαμβάνονται οι Αλέξης Τσίπρας, Όλγα Γεροβασίλη και Έλενα Ακρίτα, για προσωπικούς λόγους που πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν εξηγηθεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πρόγραμμα το πρόγραμμα του τριημέρου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν -και θα παρουσιαστούν με PowerPoint όπως ζήτησε ο πρόεδρος – οι νομοθετικές προτάσεις του κόμματος το επόμενο διάστημα, περιλαμβάνει έναν πρώτο κύκλο συνεργασίας μεταξύ Κασσελάκη και βουλευτών σήμερα λίγο μετά 4 το απόγευμα και βραδινό δείπνο μετά τις 8 στο σπίτι του προέδρου.

Οι εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας θα συνεχιστούν αύριο Σάββατο από το πρωί σε δύο κύκλους, με μεσημεριανό διάλειμμα για φαγητό σε ψαροταβέρνα του νησιού, ενώ την Κυριακή προγραμματίζεται η επιστροφή των βουλευτών στην Αθήνα.

Κόντρα Ακρίτα-Καρανίκα

Οι έριδες και οι αντεγκλήσεις για την πρωτόγνωρη απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να ορίσει ως τόπο συνάντησης της κοινοβουλευτικής ομάδας το εξοχικό του στο νησί του Αργοσαρωνικού, προκάλεσε και χθες διαδικτυακές έριδες, καθώς η Έλενα Ακρίτα αντέδρασε σε ανάρτηση του πρώην συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα που εξαπέλυσε βέλη κατά όσων πήραν αποστάσεις από την πρωτοβουλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κακώς ξεστομίστηκαν τέτοιοι τυχοδιωκτισμοί από στελέχη μας που προτρέπουν σε δημοσιότητες και φανφάρες με πρόσχημα την καταστροφή των χωριών και όχι την ανάγκη για συλλογική εργασία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του ο κ. Καρανίκας, φωτογραφίζοντας την κ. Ακρίτα που είχε αντιπροτείνει να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση στην κατεστραμμένη από τις πλημμύρες Θεσσαλία.

«Καλοί μου άνθρωποι, ο πρόεδρος καλεί για να γίνει αυτό που κάνει κάθε μεγάλος σοβαρός ζωντανός οργανισμός όταν θέλει να υπάρχει σύσφιξη και όσμωση σχέσεων και ιδεών και γι’ αυτό δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα όπως έχετε συνηθίσει προφανώς για να αντιδράτε έτσι, αλλά για εργασία με ευθύνες και χρεώσεις σε ωραίο περιβάλλον», πρόσθεσε ο κ. Καρανίκας για να λάβει την απάντηση της Έλενας Ακρίτα.

«Δε μάς παρατάς ρε Καρανίκα. Ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη κι άσε μας ήσυχους. Που τόσους μήνες με τη διάσπαση, έχουμε ξεσκιστεί στη δουλειά και θα μας την πεις κι από πάνω. Ασαπέρα αγόρι μου», ανέφερε σε δική της ανάρτηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραήλ: Καταγγελία στον ΟΟΣΑ κατά της Τουρκίας για την διακοπή των εμπορικών σχέσεων

«Πράσινο φως» στο Κίεβο να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Γερμανία: Κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση κατά του κυβερνώντος κόμματος

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα