ΑΘΗΝΑ
08:38
|
06.05.2024
Εξαιτίας της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην ΠΕ Φλώρινας.
Φωτογραφία Αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξαιτίας της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου με αποφάσεις των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην ΠΕ Φλώρινας.

Θα λειτουργήσουν κανονικά όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Στην ΠΕ Κοζάνης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον δήμο Εορδαίας, στους δήμους Κοζάνης και Σέρβων. Στο δήμο Βελβεντού τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10:00, ενώ στον δήμο Βοΐου στις 09:15. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον δήμο Γρεβενών οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 09:15, ενώ τα Εσπερινά σχολικά Λύκεια θα ολοκληρώσουν το ωράριό τους στις 20:00. Στον δήμο Δεσκάτης της ΠΕ Γρεβενών όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές.

Στην ΠΕ Καστοριάς οι σχολικές μονάδες στους δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού θα ξεκινήσουν στις 10:00, ενώ στον δήμο Νεστορίου οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές. Οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κλείσιμο πανεπιστημίων στα νησιά προβλέπει ο Κασσελάκης

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ: Οι φοιτητές υπερασπίζονται το δικαίωμα των Παλαιστινίων για ζωή

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα