ΑΘΗΝΑ
02:04
|
19.05.2024
Η σύνοψη των παρουσιάσεων-εισηγήσεων των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οικογενειακή φωτογραφία των Σπετσών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύνοψη όλων των παρουσιάσεων-εισηγήσεων που πραγματοποιήθηκαν από τους βουλευτές κατά την τριήμερη συνάντηση εργασίας της ΚΟ, στις Σπέτσες, δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δείτε εδώ ή την ανάρτηση του κόμματος στο Facebook.

Στη σχετική ανακοίνωση του αναφέρεται ότι «στην πυκνή πολιτική συνεδρίαση με τις 30 λεπτομερώς επεξεργασμένες και τεκμηριωμένες παρουσιάσεις και τις 20 ώρες συλλογικής δουλειάς και διαλόγου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επικεντρώθηκαν στην διαμόρφωση των αξόνων για ένα “Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο”, στο οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε εκτενώς κατά την έναρξη των εργασιών». Επισημαίνεται ότι το σχέδιο που πρότεινε, «αποσκοπεί στην ανασυγκρότηση του κράτους, ώστε αυτό να καταστεί αποδοτικό και λειτουργικό, στην ευημερία και πρόοδο για όλους, σε μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, καθώς και σε μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η πρόεδρος της Γεωργίας άσκησε βέτο στο νομοσχέδιο για τους «ξένους πράκτορες»

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία»

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα