ΑΘΗΝΑ
07:48
|
06.05.2024
Μέρος του στεγάστρου του Παγκρήτιου Σταδίου έφυγε λόγω ισχυρού ανέμου. Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού ανακοίνωσε προσωρινά το κλείσιμό του.
Μέρος του στεγάστρου που αποκολλήθηκε από τον ισχυρό άνεμο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η κακή συντήρηση του Παγκρήτιου Σταδίου του Ηρακλείου στην Κρήτη σε συνδυασμό με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες των τελευταίων ωρών προκάλεσαν απόψε την αποκόλληση τμήματος του στεγάστρου του αθλητικού κέντρου με αποτέλεσμα την άμεση εκκένωσή του για προληπτικούς λόγους.

Την απόφαση ανακοίνωσε απόψε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, Γιάννης Τσαπάκης, επισημαίνοντας πως κινητοποιήθηκε αμέσως όλος ο μηχανισμός και ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία.

Εμφανές είναι το κομμάτι που αποκολλήθηκε από το στέγαστρο του σταδίου…

 Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού εξήγησε πως το στάδιο έχει εκκενωθεί και η Τροχαία βρίσκεται στο χώρο, προχωρώντας στην σήμανση για την απαγόρευση εισόδου μέσα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το Παγκρήτιο Στάδιο θα παραμείνει κλειστό μέχρι να εκτιμηθεί πλήρως η κατάσταση και αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα.

Πριν τέσσερις μήνες, είχαμε τα προβλήματα με το στέγαστρο στο ΟΑΚΑ…

Υπενθυμίζεται πως από τα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη έχει σταματήσει η λειτουργία του ΟΑΚΑ λόγω σοβαρών προβλημάτων σταθερότητας του κεντρικού στεγάστρου του Ισπανού αρχιτέκτονα Καλατράβα.

Από την Κυριακή ξεκίνησε η αφαίρεση ειδικών πάνελ του στεγάστρου προκειμένου να εξεταστεί εάν μπορεί να λειτουργήσει με αφαίρεση βάρους ως τις αρχές του καλοκαιριού και αφού προηγηθεί νέα μελέτη στατικότητας από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα