ΑΘΗΝΑ
13:00
|
30.04.2024
Οι αντάρτες της Υεμένης τραγουδούν και χορεύουν στο κατάστρωμα του Galaxy Leader και στέλνουν μήνυμα ανυπακοής στο Ισραήλ και τους συμμάχους του.
Νέο βίντεο των Χούθι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο μετά μουσικής βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης, χορηγία του Ναυτικού τους, στο οποίο παρουσιάζουν εκ νέου τις επιχειρήσεις τους στην Ερυθρά Θάλασσα στέλνοντας μήνυμα ανυπακοής προς το Ισραήλ και τους συμμάχους τους.

«Ο λαός μου περιμένει τους Σιωνιστές», τραγουδούν με παραδοσιακή αμφίεση οι πρωταγωνιστές του βίντεο στην αραβική διάλεκτο Tihami των δυτικών ακτών της Υεμένης. «Η Ιερουσαλήμ θα απελευθερωθεί και η δόξα της θα αποκατασταθεί», λέει το άσμα σε άλλο σημείο.

Το γύρισμα, τραγούδι και χορός, περιλαμβάνει πλάνα από το κατάστρωμα του φορτηγού πλοίου Galaxy Leader υπό σημαία Μπαχαμών, το οποίο οι Χούθι κατέλαβαν στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον λαό της Παλαιστίνης. Το εν λόγω φορτηγό πλοίο έχει μετατραπεί σε ένα είδος τουριστικής ατραξιόν για τους Χούθι.

Τέλος, το μουσικό βιντεοκλίπ ξεκαθαρίζει ότι επιθέσεις στην Ερυθρά Θάλασσα θα συνεχιστούν όσο το Ισραήλ θα ισοπεδώνει τη Γάζα.  

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κυκλοφορήσει το πρώτο βίντεο των Χούθι με αφορμή την έναρξη της επιχείρησης «Φύλακας της Ευημερίας» της Δύσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εισβολή της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια-Χημικά και βία κατά διαδηλωτών

Προς την Κίνα ή όχι;-Πρωθυπουργός με μυστική ψηφοφορία στα Νησιά Σολομώντα

Συνομιλίες συμφιλίωσης μεταξύ Χαμάς-Φατάχ στο Πεκίνο

SAVE ART: Κραυγή απόγνωσης από μαθητές & μαθήτριες του Μουσικού και Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα