ΑΘΗΝΑ
04:49
|
01.05.2024
Στη συζήτηση του νομοσχεδίου θα παρέμβουν οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Κυριάκος Βελόπουλος και Σωκράτης Φάμελλος.
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την οπαδική βία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής εισήχθη σήμερα (31/1) το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Τα γήπεδα ανοίγουν για τους φιλάθλους στις 13 Φεβρουαρίου του 2024, ενώ όπως ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Βρούτσης, από τις 6 Μαρτίου τίθεται σε ισχύ η λειτουργία των καμερών εποπτείας σε όλα τα γήπεδα της Super League και του μπάσκετ και από τις 9 Απριλίου το σύστημα ταυτοποίησης μέσω κινητού τηλεφώνου.

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου θα παρέμβουν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, οι οποίοι εκτός από το βασικό αντικείμενο αναμένεται να αναφερθούν σε θέματα της επικαιρότητας, όπως οι αγροτικές κινητοποιήσεις. 

Το νομοσχέδιο κατά την ολοκλήρωση της συζήτησής του στην αρμόδια επιτροπή «πέρασε» κατά πλειοψηφία. Υπέρ τάχθηκε η ΝΔ, ενώ όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, πλην του ΚΚΕ που το καταψήφισε, επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν σήμερα κατά την συζήτησή του στην Ολομέλεια.

Ο Γιάννης Βρούτσης με προσθήκη έκανε δεκτή την πρόταση να συμπεριληφθούν στο νομοσχέδιο η ανάπτυξη δράσεων ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας από την Εθνική Επιτροπή Συντονισμού που συστήνεται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο πλαίσιο της συμφωνίας του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπεγράφη στο Saint-Denis της Γαλλίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα