ΑΘΗΝΑ
20:34
|
23.09.2024
Μετά την αποκόλληση παραθύρων και τις χαλαρές βίδες, τώρα βρήκαν στα 737 Max και...ακατάλληλες τρύπες σε 50 αεροσκάφη.
737 Max
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοβαρά κατασκευαστικά λάθη, όπως…τρύπες(!) που δεν είχαν ανοιχτεί με ακρίβεια  σε τουλάχιστον 50 αεροσκάφη τύπου 737 Max της εταιρίας Boeing, που ήταν στη διαδικασία παραγωγής, εντοπίστηκαν από υπάλληλο της εταιρίας  Spirit AeroSystems που κατασκευάζει την άτρακτο των αεροσκαφών.

Σύμφωνα με την επιχειρηματική ιστοσελίδα Business Insider, τα αεροσκάφη δεν είχαν ακόμη παραδοθεί και ο εντοπισμός του κατασκευαστικού προβλήματος δεν αποκλείεται να προκαλέσει νέες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της παραγωγής τους.

«Αυτός είναι ο μόνος δρόμος δεδομένης της δέσμευσής μας να παραδίδουμε τέλεια αεροπλάνα κάθε φορά» ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Boeing Σταν Στιλ σε υπόμνημα προς το προσωπικό την Κυριακή.

Η αποκόλληση τμήματος της ατράκτου αεροσκάφους αυτού του τύπου της εταιρίας  Alaska Airlines  στις 5 Ιανουαρίου αύξησε τους ελέγχους σε όλα τα αεροσκάφη  735 Max για λόγους ασφαλείας. Έκτοτε, καθηλώθηκε όλος ο στόλος των 65 αεροσκαφών τύπου Boeing 737 Max 9, ώστε να εξακριβωθεί εάν έχουν κατασκευαστικά λάθη που μπορούν να αποβούν μοιραία για την ασφάλεια των πτήσεων.

Επιπλέον, στις 24 Ιανουαρίου, αεροσκάφος τύπου Boeing 757 της εταιρίας DeltaAirLinesέχασεέναν από τους μπροστινούς τροχούς του λίγα λεπτά προτού απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Έκτοτε διαπιστώθηκαν πολλές «χαλαρές» βίδες σε αεροσκάφη αυτού τού τύπου ώσπου σήμερα ήρθαν να προστεθούν και οι δεκάδες «ακατάλληλες» τρύπες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Σήμα» για γρήγορη μείωση των επιτοκίων από την ΕΚΤ έστειλε η Fed

Το Telegram επίσημα ξεκινά να συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές

Αξιωματούχος της Fed: Πρόωρη δήλωση νίκης η μείωση των επιτοκίων

Κίνα: Εκτόξευση έξι νέων δορυφόρων στο Διάστημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα