ΑΘΗΝΑ
14:18
|
01.05.2024
Ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής και σχολιαστής επιβεβαίωσε ο ίδιος απόψε πως εξασφάλισε συνέντευξη από τον Ρώσο Πρόεδρο.
Ο Τάκερ Κάρλσον
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα νερά των αμερικανικών και διεθνών ΜΜΕ ταράζει η εμφάνιση του 54χρονου Αμερικανού τηλεπαρουσιαστή και πολιτικού σχολιαστή, Τάκερ Κάρλσον, στη Μόσχα με αφορμή την εξασφάλιση συνέντευξης από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο πρώην κεντρικός παρουσιαστής του τηλεοπτικού δικτύου  Fox News που είχε στο κοινό του μεταξύ πολλών άλλων και τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαίωσε απόψε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Politico, πως παίρνει συνέντευξη από τον Ρώσο ηγέτη με το επιχείρημα πως αυτό «είναι η δουλειά μας».

«Αυτό είναι η δουλειά μας! Είμαστε στη δημοσιογραφία! Το καθήκον μας είναι να ενημερώνουμε το κόσμο…Δεν είμαστε εδώ επειδή αγαπάμε τον Βλαντίμιρ Πούτιν!» ανέφερε ο Κάρλσον.

Ο ίδιος έκανε και σχετική ανάρτηση από το λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ.

Μετά από αυτό, ο Τάκερ Κάρλσον γίνεται ο πρώτος Αμερικανός δημοσιογράφος που παίρνει αποκλειστική συνέντευξη από τον Ρώσο Πρόεδρο μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία το Φλεβάρη του 2022.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση του Κάρλσον στη Μόσχα, ενώ δεν έχει περάσει καν χρόνος από τότε που απολύθηκε από το Fox, προκαλεί «φωτιά» αντιδράσεων στις ΗΠΑ ενώ η συνέντευξή του με τον Ρώσο Πρόεδρο φαίνεται πως κάνει ήδη πάταγο προτού καν προβληθεί…

Αντιδράσεις σε ΗΠΑ και…Ουκρανία

Ο πρώην βουλευτής και στρατιωτικός, Άνταμ Ντάνιελ Κίνζινγκερ έχει χαρακτηρίσει τον Τάκερ Κάρλσον «προδότη» όταν πρωτοείδε στο κανάλι Mash Telegram  ότι ο πρώην παρουσιαστής του Fox News είναι στη Ρωσία από τις 4/2/24.

Αντιδράσεις προκαλεί η εμφάνιση του δημοφιλούς συντηρητικού τηλεπαρουσιαστή και στην Ουκρανία.

Η εμφάνιση του Τάκερ Κάρλσον στη Μόσχα «πονάει» την κυβέρνηση του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Το Κίεβο προσπαθεί ανοικτά να ρίξει λάσπη στην επικείμενη συνέντευξη του Τάκερ με τον Βλαντίμιρ Πούτιν διαδίδοντας πως η περίπτωση δίνει μία γεύση από το πώς θα ήταν σαν ο «Γκέμπελς να έπαιρνε συνέντευξη από τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη».

Ο λόγος της οργής του πολιτικού κατεστημένου στο Κίεβο είναι απλός: Ο Τάκερ Κάρσλον, που ενδεχομένως να αποδειχθεί (αργά ή γρήγορα) πως έχει και πολιτικές φιλοδοξίες, επικρίνει συνεχώς την υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Ουκρανία. Και αυτό δεν οφείλεται σε καμία διάθεση ρωσοφιλίας αλλά στην αντίληψή του πως τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ, δεν εξυπηρετούνται με την εν λευκώ υποστήριξη του πολέμου στην Ουκρανία, έναντι της Ρωσίας. Αυτό εξηγεί άλλωστε και την μεγάλη απήχηση που εξακολουθεί και έχει σε εκατομμύρια Αμερικανούς μολονότι σήμερα δεν δουλεύει σε κάποιο από τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα