ΑΘΗΝΑ
09:28
|
13.05.2024
Διάχυτος ο εκνευρισμός σε Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου καθώς ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κονταροχτυπιούνται για την δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές.
Ομιλητές σε εκδήλωση την ερχόμενη Τρίτη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πυρά ένθεν κακείθεν συνεχίζει να προκαλεί η προαναγγελθείσα κοινή εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου από την Νέα Αριστερά, του Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και του Μανόλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση για την κεντροαριστερά με θέμα «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων», την ερχόμενη Τρίτη.

Ο εκνευρισμός σε Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου είναι διάχυτος, καθώς όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κονταροχτυπιούνται για την δεύτερη θέση στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Μιλώντας σήμερα στο Mega, o γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση του κόμματος για τη συμμετοχή του Μανόλη Χριστοδουλάκη στο συγκεκριμένο πάνελ και έκανε λόγο για «προβληματική επιλογή» που συσκοτίζει τη στρατηγική της Χαριλάου Τρικούπη ενόψει των ευρωεκλογών.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιώργος Καραμέρος τόνισε ότι «δεν είναι στιγμή για τέτοιου είδους ζυμώσεις» ενόψει ευρωεκλογών. «Ωστόσο, θεωρώ ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και συζητήσεις, μολονότι ο τίτλος της εκδήλωσης ετεροπροσδιορίζει λίγο τα πρόσωπα και θεωρώ ότι λίγο βιάζονται και θα καούν», πρόσθεσε.

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε, χθες Τρίτη, και ο Νίκος Παππάς, εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, δηλώνοντας πως δεν θα πάει στην εκδήλωση καθώς θα βρίσκεται εκτός Ελλάδος, αλλά και αν ήταν εδώ, πάλι δεν θα πήγαινε. «Μας αφορά» αυτή η συζήτηση, αλλά «πρέπει να γίνει από τις συγκροτημένες πολιτικές δυνάμεις και δεν είναι κάτι που αφορά υποκλαπείσες έδρες και προσωπικές στρατηγικές», τόνισε μιλώντας στο Action24, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της κ. Αχτσιόγλου.

Στην ίδια γραμμή και ο Βασίλης Κόκκαλης, που δήλωσε ότι δεν θα συμμετείχε στην εκδήλωση, όπως και ο Χάρης Μαμουλάκης, που τόνισε πως «πρέπει να λειτουργούμε συντεταγμένα και πάντα σε συνεννόηση με το κόμμα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε δεύτερες κάλπες η εκλογή προέδρου στην Λιθουανία

Το μεσημέρι το τετ α τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν

Πρώτα συμπεράσματα από το ψήφισμα του ΟΗΕ για την Παλαιστίνη

Ελλάδα, Κύπρος και αξιοπρέπεια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα