ΑΘΗΝΑ
22:42
|
08.06.2026
«Μπορούν να γίνουν κι οι καλλιέργειες διαδικτυακά», αναρωτιέται στο σκίτσο του ο Αντώνης Βαβαγιάννης.
Του Αντώνη Βαβαγιάννη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας δηλώνουν αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν από τις βασικές τους διεκδικήσεις και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με στόχο την κάθοδο στην Αθήνα. Οι συμβολικοί αποκλεισμοί σε εθνικές, επαρχιακές οδούς και τελωνεία συνεχίζονται ενώ ο πρωθυπουργός και ένοικος του Μαξίμου, Κυριάκος Μητσοτάκης, διεμήνυσε από το Χαϊδάρι: «Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο, όσο δίκαια κι αν είναι τα αιτήματά του».

Η Κυβέρνηση δηλώνει «ανοιχτή» στον διάλογο αλλά χωρίς οικονομικό και κοινωνικό αποκλεισμό. Ο σκιτσογράφος Αντώνης Βαβαγιάννης, πάντως, έχει μια λύση για τον αγροτικό «γρίφο» του Μαξίμου. Να κάνει τις καλλιέργειες… διαδικτυακές, όπως πρότεινε και για την εξεταστική στα υπό κατάληψη ΑΕΙ… Γιατί όχι;

Το σκίτσο δημοσιεύτηκε στις 2/2 στον ιστότοπο news247.g
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μαρζάν Σατραπί: 1969-2026

Σκιτσογράφοι από διάφορα σημεία του κόσμου αποχαιρετούν την Ιρανογαλλίδα καλλιτέχνιδα με σκίτσα εμπνευσμένα από το «Περσέπολις» και τους αγώνες της.

Θαύμα!

Σκίτσα για τις «ιερές» μισθολογικές αυξήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
ΣΥΝΑΦΗ

Θαύμα!

Μαρζάν Σατραπί: 1969-2026

Surfin’ USA

Αριστερή… παραζάλη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα