ΑΘΗΝΑ
17:31
|
28.04.2024
Με τον διευθυντή της CIA ο πρόεδρος της Αιγύπτου συμφώνησαν να έχουν ανοικτούς διαύλους. Στον πρωθυπουργό του Κατάρ εξέφρασε ανησυχία για τον κίνδυνο κλιμάκωσης της…
Από τη συνάντηση του Προέδρου της Αιγύπτου με τον διευθυντή της CIA
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Να καταβληθούν πιο εντατικές προσπάθειες για την επίτευξη εκεχειρίας και την προστασία των Παλαιστινίων αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας ζήτησε απόψε ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ Σίσι.

Η έκκλησή του έγινε γνωστή μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε νωρίτερα σήμερα με τον αρχηγό της CIA Γουίλιαμ Μπερνς και με τον πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ του Κατάρ, Μοχάμεντ μπιν Αμπντελραχμάν αλ Θάνι.

Στη συνάντηση του Προέδρου της Αιγύπτου με τον διευθυντή της CIA συμφωνήθηκε πως θα πρέπει να διατηρηθεί ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Καΐρου και Ουάσιγκτον.

Στη διάρκεια της συνάντησης του Α.Φ. Σίσι με τον Καταριανό πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ, Μοχάμεντ μπιν Αμπντελραχμάν αλ Θάνι, εκφράστηκε ανησυχία για τον «κίνδυνο κλιμάκωσης των επιχειρήσεων του στρατού» στη Ράφα, της νότιας Λωρίδας της Γάζας, προειδοποιώντας για επιδείνωση της ανθρωπιστικής καταστροφής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λευκός Οίκος: Το Ισραήλ συμφώνησε να ακούσει τις ανησυχίες των ΗΠΑ πριν από οποιαδήποτε κίνηση στη Ράφα

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο τη Δευτέρα για συνομιλίες σχετικά με πιθανή εκεχειρία

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Η Μελόνι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα