ΑΘΗΝΑ
17:21
|
03.05.2024
Η Μόσχα δεν θα μπορούσε να βρει, αυτή την περίοδο, καλύτερο διαφημιστή από τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Κάρλσον Τάκερ.
Ο Τάκερ Κάρλσον στο Ντουμπάι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από τη Μόσχα, στα Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βρέθηκε ο Αμερικανός δημοσιογράφος και πρώην τηλεπαρουσιαστής του Fox News ,Κάρλσον Τάκερ, λίγες μέρες μετά την πολύκροτη δίωρη συνέντευξη που πήρε από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Συμμετέχοντας σήμερα σε πάνελ της διεθνούς διάσκεψης «World Government Summit» στο Ντουμπάι, ο Κάρλσον μίλησε για τα Μέσα Ενημέρωσης, τους περιορισμούς που τίθενται σε αυτά στις ΗΠΑ και άλλες δυτικές χώρες. Μοιραία όμως έκανε συγκρίσεις ανάμεσα σε αμερικανικές μεγαλουπόλεις και τη Μόσχα, στην οποία όπως είπε πήγε για πρώτη φορά την περασμένη βδομάδα για τις ανάγκες της συνέντευξης με τον Ρώσο Πρόεδρο.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος είπε κατά λέξη:

«Σοκαρίστηκα όταν διαπίστωσα ότι η Μόσχα, στην οποία δεν είχα πάει ποτέ, που είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πόλη με 13 εκατομμύρια πληθυσμό, είναι πολύ πιο όμορφη από οποιαδήποτε πόλη στη χώρα μου. Δεν είχα ιδέα!… Είναι πολύ πιο καθαρή, πιο ασφαλής, και από αισθητική άποψη πιο όμορφη. Η αρχιτεκτονική της, τα φαγητά της, οι υπηρεσίες της είναι καλύτερες από οποιαδήποτε άλλη πόλη στις ΗΠΑ».

Στη συνέχεια τόνισε πως έμεινε στη Μόσχα 8 μέρες έχοντας τη δυνατότητα να κάνει μερικές συγκρίσεις, τονίζοντας:

«Εάν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ηλεκτρικό, όπως συμβαίνει στη Ν.Υόρκη, γιατί είναι επικίνδυνο, τότε ίσως να πρέπει να αρχίσεις να αναρωτιέσαι για τον σκοπό της ηγεσίας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάσχα: Πού θα γιορτάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Κλείσιμο πανεπιστημίων στα νησιά προβλέπει ο Κασσελάκης

Οι Γερμανοί ξαναθυμούνται το στόλο του Πούτιν ανοικτά της Λακωνίας…

Ισραήλ: Καταγγελία στον ΟΟΣΑ κατά της Τουρκίας για την διακοπή των εμπορικών σχέσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα