ΑΘΗΝΑ
07:44
|
28.04.2024
Αφορμή το σχόλιο που έκανε για τον πατέρα του νεκρού Βασίλη Μάγγου. Η ίδια απάντησε κατηγορώντας άλλους «δημοσιογράφους, εκδότες, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και χυδαίους της υπόγας».
Λίνα Κλείτου, Γιάννης Μάγγος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αντιεξουσιαστική ομάδα «Ρουβίκωνας» ανήρτησε πανό και πέταξε τρικάκια έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου, Λίνας Κλείτου σχόλιό της για την εμφάνιση και όχι για την παρουσία του Γιάννη Μάγγου, πατέρα του νεκρού Βασίλη, στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της 8ης Φεβρουαρίου.



Σε κείμενο που ανήρτησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν:

Το πέρα για πέρα άστοχο σχόλιό της μπορεί να ερμηνευτεί με δύο μόνον τρόπους. Είτε η κ. Κλείτου δεν γνωρίζει τον πατέρα του νεκρού αγωνιστή και δεν μπήκε καν στον κόπο να το ψάξει, είτε τον γνωρίζει τόσο καλά που από επιλογή αποφάσισε να χλευάσει τον κ. Γιάννη Μάγγο. Και οι δύο περιπτώσεις περισσότερο θυμίζουν τρολ του διαδικτύου παρά δημοσιογράφο και αυτό από μόνο του είναι τόσο θλιβερό όσο και επικίνδυνο.

Καταδίκη από ΝΔ

Ανακοίνωση για το θέμα έκανε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Σε αυτήν αναφέρει τα εξής: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει, με τον πιο έντονο τρόπο, τη στοχοποίηση δημοσιογράφων και πολιτικών με καταδρομικές ενέργειες εναντίον τους, στα σπίτια και στα γραφεία τους. Απόπειρες εκφοβισμού και τρομοκράτησης δεν χωρούν σε δημοκρατικά πολιτεύματα. Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα δώσουν την απάντηση που οφείλουν. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε την άμεση καταδίκη των πράξεων αυτών από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Η σιωπή σημαίνει ανοχή και η ανοχή είναι απαράδεκτη».

Ανάρτηση απάντηση της κ. Κλείτου:

Η δημοσιογράφος σε ανάρτησή της στο X έκανε λόγο για την «πρώτη φασιστική, παρέμβαση Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου, για τρίχες!, με βάση την ανακοίνωσή του». «Στο κενό σύντροφοι», καταλήγει η Λίνα Κλείτου που καταγγέλλει στοχοποίησή της από «δημοσιογράφους και εκδότες, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μαζί με τους χυδαίους της υπόγας», πρόσθεσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα