ΑΘΗΝΑ
12:46
|
20.05.2024
Ένας στους τρεις βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ επέλεξαν να απέχουν ή ψήφισαν «ΟΧΙ».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περισσότερους συντηρητικούς βουλευτές έχει το ΠΑΣΟΚ από ότι η Νέα Δημοκρατία, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού πρώτα τόνισε πως η ψήφιση του νόμου για την ισότητα στον γάμο «είναι ένα μεγάλο άλμα για την ελληνική κοινωνία και μια νίκη για όλους», ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέχισε, επισημαίνοντας τα ποσοστά των βουλευτών από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν ή απείχαν.

Όπως επισημαίνει, ένας στους τρεις βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ επέλεξαν να απέχουν ή ψήφισαν «ΟΧΙ», με το ΠΑΣΟΚ να υπερβαίνει το αντίστοιχο ποσοστό βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κατά 2%.

«Το 32% των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας διάλεξε «όχι» στην ισότητα ή αποχή. Το 34% των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διάλεξε «όχι» στην ισότητα ή αποχή. Το… προοδευτικό ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε σε συντήρηση τη Νέα Δημοκρατία», σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, και κατέληξε λέγοντας:

«Γι’ αυτό οι προοδευτικοί πολίτες έχουν έναν δρόμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανος που σηκώνει στις πλάτες του τις προσδοκίες και τα όνειρα χιλιάδων συνανθρώπων μας για ισότητα σε μια σύγχρονη κοινωνία».

Διαβάστε επίσης:


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μητσοτάκης: Τον Νοέμβριο παραδίδουμε το μετρό Θεσσαλονίκης

ΣΥΡΙΖΑ: Μηνυτήρια αναφορά κατά Αυγενάκη για τις απευθείας αναθέσεις

Ορκίστηκε ο νέος πρόεδρος της Ταϊβάν

Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα