ΑΘΗΝΑ
02:02
|
21.05.2024
Ενόψει του συνεδρίου που ξεκινά την Πέμπτη, ζητά, μεταξύ άλλων, απαντήσεις σε ερωτήματα ουσίας και προσανατολισμού του κόμματος.
Αιφνιδιάζει για μια ακόμα φορά, μετά την εισήγησή για μετάθεση μετά το συνέδριο των εσωκομματικών εκλογών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγο από τον χρόνο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ζήτησε από τα μέλη του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης καλώντας τα να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο που έχει αναρτηθεί στο isyriza.gr προκαλώντας σύγχυση σε μέλη και φίλους του κόμματος με το είδος των ερωτημάτων που αντίκρισαν.

Ενόψει του συνεδρίου που ξεκινά την Πέμπτη και εν είδη εσωκομματικού δημοψηφίσματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ζητά, μεταξύ άλλων, απαντήσεις σε ερωτήματα ουσίας και προσανατολισμού σχετικά με το όνομα, τα σύμβολα αλλά και την ιδεολογική οριοθέτηση του κόμματος.

Αιφνιδιάζοντας για μια ακόμα φορά, μετά την εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία για μετάθεση δύο εβδομάδες μετά το συνέδριο των εσωκομματικών εκλογών για Νομαρχιακές Επιτροπές και συντονιστικά των Οργανώσεων Μελών του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης προαναγγέλλει ότι «θα αλλάξουν πάρα πολλά στον νέο ΣΥΡΙΖΑ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι είπε απόψε στο διάγγελμά του ο Νετανιάχου για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Ιρανικές Προεδρικές εκλογές στις 28 Ιουνίου

Γνήσιος σύμμαχος της Ελλάδας η Αίγυπτος, λέει ο Γεραπετρίτης

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο Πρόεδρος Μπάιντεν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα