ΑΘΗΝΑ
18:45
|
28.04.2024
Σπουδαία εμφάνιση του παγκόσμιου πρωταθλητή στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Πέρασε τα 5.70. ο Καραλής.
Ο Μίλτος Τεντόγλου βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και να ισοφαρίσει το ρεκόρ διοργάνωσης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπροστά σε 8.000 χιλιάδες φίλους του στίβου και σε εκατοντάδες παιδιά που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν το 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου, πραγματοποίησε μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του στο τριπλούν με 7.82 μέτρα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2023 πέτυχε στη συνέχεια 8.09μ. και στην τρίτη ανέβηκε στο 8.26 μ. για να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ και να ισοφαρίσει το ρεκόρ διοργάνωσης. 

Ο σημερινός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Τεντόγλου πριν από το Παγκόσμιο της Γλασκόβης.

Πέρασε τα 5.70. ο Καραλής και αγωνιά για το Παγκόσμιο

Αφού ξεκαθάρισε την υπόθεση «νίκη» στο άλμα επί κοντώ ξεπερνώντας τα 5.58μ, ο Εμμανουήλ Καραλής έβαλε πλώρη για το βασικό του στόχο στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που ήταν το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μπορεί να μην υπερέβη τα 5.90μ, ύψος που θα τον έστελνε με ασφάλεια στη Γλασκόβη, αλλά με το 5.70 που πέρασε με τη δεύτερη, βελτίωσε το φετινό ρεκόρ του και έβαλε τέρμα σε μια σειρά από άτυχους αγώνες. 

Πολύ καλός αγώνας για τον Γιάννη Ρίζο, που πέρασε εύκολα τα 5.40 και είχε ένα εξαιρετικό άλμα στα 5.58μ. Η σεζόν γι’ αυτόν στον κλειστό στίβο έκλεισε με 5.56.

Ακόμη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΓΣ Ηλιούπολης) έφτασε στην 10η της νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 8.26 σε μια κούρσα στα 60 μέτρα μετ’ εμποδίων που έδειξε πως βρίσκει το ρυθμό της, μετά τον τραυματισμό στην αρχή της περιόδου.

Η Σοφία Ιωσηφίδου (ΟΚΑ Καβαλάς) ήταν δεύτερη, με 8.39 και ξεπέρασε τον εαυτό της, κάνοντας ατομικό ρεκόρ. Η ανερχόμενη αθλήτρια των εμποδίων Μάρθα Νεαμονίτη (ΟΦΚΑ Σέρρες) ήταν τρίτη με 8.73.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα