ΑΘΗΝΑ
15:54
|
27.07.2024
«Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε τη διαδικασία; Εάν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει τώρα, εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια» είπε.
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Φωτιές» στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έβαλε απόψε, κατά το δεύτερο 24ωρο συνεδρίασης του καθοδηγητικού οργάνου ο πρόεδρός του, Στέφανος Κασσελάκης, απαιτώντας να του ξεκαθαρίσουν εάν τον εμπιστεύονται ή όχι.

Σύμφωνα με πηγές, που έχουν πρόσβαση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε τη συνεδρίαση μετά τις 19.00 απόψε, ο Στέφανος Κασσελάκης, ζήτησε από καθένα από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας να τοποθετηθεί στο ερώτημα εάν τον εμπιστεύεται για πρόεδρο του κόμματος.

«Αν δεν με εμπιστεύεστε, ζητώ αναβάπτιση της βούλησης και της εντολής των μελών. Σέβομαι τα όργανα, είμαι συλλογικός, τα σέβομαι παρότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές. Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε τη διαδικασία; Εάν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει τώρα, εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας του κόμματος, «Η Αυγή».

Ο Στέφανος Κασσελάκης,  διέψευσε πως ήταν μακριά από τους βουλευτές του κόμματος στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα, τονίζοντας πως ήταν «εκεί, μαζί τους».

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας και ένα 48ωρο πριν την έναρξη του κομματικού συνεδρίου την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Μείωση πληθωρισμού, αλλά όχι επιτοκίων από την Fed

Ο επικεφαλής της CIA θα συναντηθεί με αξιωματούχους από Ισραήλ, Κατάρ, Αίγυπτο

Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τις τουρκικές διεκδικήσεις

Επικεφαλής ΔΝΤ: Έντονη ανησυχία για παγκόσμιες προοπτικές ανάπτυξης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα