ΑΘΗΝΑ
15:12
|
07.05.2024
Τόνισε ότι το κόμμα πρέπει να δώσει και να σεβαστεί τα μέλη του δίνοντάς τους την πλατφόρμα για να συμμετέχει στην παραγωγή πολιτικής.
Στέφανος Κασσελάκης στο ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι για να ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία» τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, πριν καλά-καλά κλείσουν 24 ώρες από την χτεσινοβραδινή ομιλία του κατά την έναρξη του τέταρτου συνεδρίου του κόμματος στο στάδιο Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο.

Ο Κασσελάκης υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει «κόμμα μελών», τονίζοντας πως ο ίδιος είναι «το τελευταίο άτομο που είναι κολλημένο με την καρέκλα του».

Επανέλαβε ότι θέλει να «προσφέρει στον τόπο» από μια θέση που θα έχει τη «νομιμοποίηση των μελών και της βάσης», εξηγώντας πως αυτό το κόμμα πρέπει να δώσει και να σεβαστεί τα μέλη του δίνοντάς τους την πλατφόρμα για να συμμετέχει στην παραγωγή πολιτικής. «Υπάρχουν θεματικά πλαίσια και τεχνολογία ώστε να συμμετέχουν τα μέλη» είπε χαρακτηριστικά, καλώντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ «να συνεισφέρουν αλληλεγγύη στην κοινωνία».

Σε σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές που πρότεινε, τέσσερις μήνες μετά το 56% που πήρε από τη βάση, είπε:

«Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κόμμα μας, είναι αλλαγές που πρέπει να ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία…Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου από μία θέση που έχει νομιμοποίηση των μελών, της βάσης, δεύτερον από ένα κόμμα που είναι ανεξάρτητο από συμφέροντα, πολύ σημαντικό για μένα πως δεν οφείλουμε τίποτε σε κανέναν ή στις τράπεζες, και τρίτον να είμαι σε έναν χώρο που μπορεί να ενώσει όλο τον προοδευτικό κόσμο και να είναι η μία μεγάλη προοδευτική συμμαχία η οποία θα δώσει εναλλακτική πρόταση με αξιοκρατία μέσα στο κόμμα μας, στα ψηφοδέλτιά μας, στα όργανά μας…»

Ερωτηθείς εάν θα πάει για εκλογές εάν δεν εμφανιστεί αντίπαλος, απέφυγε να απαντήσει, αρκούμενος να προσκαλέσει σε όποιον θέλει να προσέλθει να παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου που ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών

Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σου

Έκλεισε το πέρασμα στη Ράφα-Ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Γάζας

Σταύρωση και Ανάσταση της Παλαιστίνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα