ΑΘΗΝΑ
12:35
|
07.05.2024
Από τη μια οι επιχειρήσεις, από την άλλη το κόμμα. Ο κ. Κασσελάκης όμως διάλεξε, γιατί όπως έγραψε και ο ίδιος «είναι θέμα αρχής».
Ο Στέφανος Κασσελάκης... διάλεξε
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Τις εταιρείες μου θα τις πουλήσω, τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ» είναι η απάντηση που δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης ύστερα από δημοσίευμα στο News247.gr που αναφέρει ότι, είναι ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος αλλοδαπής εταιρείας, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ασυμβίβαστο για πρόεδρο κόμματος επομένως εγείρονται σοβαρά νομικά και πολιτικά ζητήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία της αλλοδαπής υπό την ιδιοκτησία Κασσελάκη και με την επωνυμία Osios LLC είναι αυτή που τον περασμένο Δεκέμβριο δάνεισε τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, και συγκεκριμένα την Left Media AE, με 230.000 ευρώ.

Στην ανάρτησή του, με την οποία απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει, ότι θα ενημερωθεί από τους δικηγόρους του αν ισχύει το ασυμβίβαστο και για τον ίδιο, καθώς δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής.

«Εφ’ όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα «πουλήσω» ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος» διαμηνύει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα, σε μια αιχμή προς την ιδιοκτησία του μέσου που έχει αναρτήσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα στέλνει το μήνυμα πως «δεν θα αγοράσει φθηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε», παραπέμποντας στην υπόθεση με την διαφήμιση στην Αυγή η οποία κόπηκε μετά την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος.

Αναλυτικά η απάντησή του:

«Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσα μέχρι πρόσφατα, για 21 ολόκληρα χρόνια.

Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου αν ο νόμος αφορά στους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ιδιοκτήτες αλλοδαπών εταιρειών.

Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής.

Εφ’ όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα «πουλήσω» ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε.

ΥΓ: Ποτέ δε θα άφηνα τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ απλήρωτους. Είναι θέμα αρχής».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συμβούλιο Υπουργών: Υιοθέτηση νόμου της Ε.Ε. για έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία

Συνομιλίες Ουκρανίας-ΗΠΑ για διμερή συμφωνία ασφαλείας

Σι Τζινπίνγκ: Δεν θα ξεχαστούν τα ΝΑΤΟϊκά χτυπήματα στην κινεζική πρεσβεία του Βελιγραδίου

Καμπέρα: Απαράδεκτη η συμπεριφορά το Πεκίνου σε περιστατικό στην Κίτρινη Θάλασσα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα