ΑΘΗΝΑ
02:57
|
03.05.2024
Οι θέσεις του στρατού του Αζερμπαϊτζάν δέχθηκαν πυρά από την Αρμενία, ισχυρίζεται το Μπακού.
Το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν ανέφερε την Παρασκευή και το Σάββατο ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δέχθηκαν πυρά στα σύνορα με την Αρμενία στην περιοχή Kalbajar
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι θέσεις του στρατού του Αζερμπαϊτζάν δέχθηκαν πυρά από την Αρμενία, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, αναφέρει το πρακτορείο TASS.

«Οι αρμενικές Ένοπλες Δυνάμεις που σταθμεύουν κοντά στον οικισμό Arazdeyen στην περιοχή Develi πυροβόλησαν με φορητά όπλα προς θέσεις του Αζερμπαϊτζάν κοντά στον οικισμό Heydarabad στην περιοχή Sadarak της Αυτόνομης Δημοκρατίας Nakhchivan στις 21:40 (5:40 μ.μ. GMT) στις 24 Φεβρουαρίου.» αναφέρει η δήλωση.

Το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν ανέφερε την Παρασκευή και το Σάββατο ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δέχθηκαν πυρά στα σύνορα με την Αρμενία στην περιοχή Καλμπατζάρ. Στις 12 Φεβρουαρίου, η Κρατική Συνοριακή Υπηρεσία του Αζερμπαϊτζάν είπε ότι ένας συνοριοφύλακας του Αζερμπαϊτζάν είχε τραυματιστεί σε επίθεση βομβαρδισμού που εξαπέλυσε η Αρμενία. Στις 13 Φεβρουαρίου, η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι μια αρμενική θέση μάχης καταστράφηκε σε «επιχείρηση εκδίκησης» που πραγματοποιήθηκε ως απάντηση στην επίθεση. Με τη σειρά του, το Ερεβάν είπε ότι τέσσερις από τους στρατιώτες του σκοτώθηκαν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα