ΑΘΗΝΑ
18:48
|
28.04.2024
Στο συμβούλιο θα παρουσιαστούν τα νέα νομοσχέδια του υπουργείου Υγείας, του υπουργείου Άμυνας και Αγροτικής Ανάπτυξης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αύριο στις 11:00 θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά την διάρκεια του συμβουλίου, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, θα παρουσιάσει την εφαρμογή των μέτρων κατά της ακρίβειας, αλλά και το νομοσχέδιο για τη βελτίωση της λειτουργίας της αγοράς και την ενίσχυση της ανάπτυξης.

το νομοσχέδιο για την έρευνα, ανάπτυξη και καινοτομία στις Ένοπλες Δυνάμεις θα παρουσιάσει ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, αλλά και τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και τη Σύσταση Κοινού Σώματος Πληροφορικής στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, θα παρουσιάσει το νομοσχέδιο για το θεσμικό πλαίσιο για τα γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα με Προστατευόμενες Ονομασίες Προέλευσης, Προστατευόμενες Γεωγραφικές Ενδείξεις, και τα Εγγυημένα Παραδοσιακά Ιδιότυπα Προϊόντα, αλλά και τα Ελεγκτικά όργανα και έλεγχοι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Από κοινού θα παρουσιάσουν ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός, Χάρης Θεοχάρης, τις εξής νομοθετικές πρωτοβουλίες:

  • Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας,
  • Ενσωμάτωση της Οδηγίας 2021/2118 σχετικά με την ασφάλιση της αστικής ευθύνης που προκύπτει από την κυκλοφορία αυτοκινήτων οχημάτων και μέτρα προσαρμογής στον Κανονισμό 2022/858 σχετικά με ένα πιλοτικό καθεστώς για υποδομές της αγοράς που βασίζονται σε τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού.

Ο υπουργός Υγείας, ‘Αδωνις Γεωργιάδης θα παρουσιάσει το ερανιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου , ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, θα κάνει εισήγηση σχετικά με την τροποποίηση Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για τη σύσταση, συγκρότηση και λειτουργία της Κυβερνητικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν συζητά νέο πρόγραμμα δανείων με την επικεφαλής του ΔΝΤ

Μακρόν: Τα πυρηνικά όπλα της Γαλλίας θα πρέπει να αποτελούν μέρος της ευρωπαϊκής αμυντικής συζήτησης

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Η Μελόνι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα