ΑΘΗΝΑ
17:01
|
25.04.2024
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, σύμφωνα με τη Μπακογιάννη, «ψηφίστηκε από τον λαό των Σερρών» και η κάθοδός του στις εκλογές υπήρξε «βάσανος» για τον ίδιο.
Ντόρα Μπακογιάννη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών που έκοψε το νήμα της ζωής σε 57 ανθρώπους και μετά από τις συστηματικές προσπάθειες συγκάλυψης του εγκλήματος από τη Νέα Δημοκρατία, η Ντόρα Μπακογιάννη έσπευσε να καλύψει τον Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή υποστηρίζοντας πως ο τότε υπουργός Μεταφορών «ψηφίστηκε από τον λαό των Σερρών» και ότι η κάθοδός του στις εκλογές υπήρξε «βάσανος» για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε σε συνέντευξή της στο Open σε ερώτηση για το εάν έπρεπε ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών να είναι υποψήφιος βουλευτής, μετά την τραγωδία των Τεμπών, ότι «ο κ. Καραμανλής ψηφίστηκε από τον λαό των Σερρών. Ήταν βάσανος, να συμφωνήσουμε όταν κατεβαίνεις στον λαό, ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος παραιτήθηκε την ίδια ώρα. Ένας άνθρωπος συντετριμμένος έτσι, διότι κανένας δεν μπαίνει στα παπούτσια του Καραμανλή».

Παράλληλα, πρόσθεσε «για μπέστε στα παπούτσια ενός ανθρώπου που προΐσταται ενός υπουργείου και καλείται να απαντήσει για τον μηχανοδηγό τάδε, ο οποίος ήταν στο τάδε μέρος.  Δεν μπορεί να ξέρει για τον μηχανοδηγό είναι αδύνατο ένας υπουργός να ξέρει».

Επίσης, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι παρόλα αυτά «ο Καραμανλής θα κριθεί από την δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ΗΠΑ και 17 χώρες ζητούν από τη Χαμάς να αφήσει τους ομήρους

Ζυμώσεις για διορισμό νέου πρωθυπουργού στην Αϊτή

Στη Χιλή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

ΚΚΕ: «Στο στόμα του λύκου» η φρεγάτα Ύδρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα