ΑΘΗΝΑ
05:44
|
07.05.2024
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για «προσβολή».
Πανό του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με αφορμή την επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησαν ένα μαύρο πανό στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Κουμουνδούρου, στο οποίο γράφουν «πάρε με όταν φτάσεις», αποδίδοντας φόρο τιμής στους 57 νεκρούς του δυστυχήματος.

«Το μήνυμα δεν παραδόθηκε» είναι η υποσημείωση κάτω από το «μήνυμα» στο πανό, ως μια υπενθύμιση για τους ανθρώπους τους οποίους δεν είδαν ξανά οι οικογένειές τους.

«Αυτά τα πράγματα είναι χυδαία»

«Πρωτοφανή τυμβωρυχία» αντιλήφθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως το πανό προσβάλει τους νεκρούς.

«Πραγματικά, ντράπηκα όταν είδα μία τέτοια δουλειά, ένα πανό, λες και κάνουν καμπάνια πάνω στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων, αυτό το οποίο είδαμε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τα πράγματα είναι χυδαία» ανέφερε ο εκπρόσωπος, ενώ σχολίασε και την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, να μεταβεί την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση.

«Και ειδικά αν τα δει κανείς σε αντιπαράθεση με τις χαρούμενες σέλφι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πήγε, δήθεν, τεθλιμμένος για μια τέτοια πρωτοφανή τραγωδία και πήγε και έβγαζε χαρούμενος σέλφι, αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα να συμβαίνουν», τόνισε και συνέχισε:

Σκεφτείτε, δικαίως, τι θα μας είχατε πει αν έναν χρόνο μετά το Μάτι, είχαμε βάλει την Πειραιώς με μαύρα πανό και είχαμε προσπαθήσει να κάνουμε μία καμπάνια πάνω σε μία τραγωδία, πάνω σε ένα δυστύχημα».

Ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πως πρόκειται για προσβολή, καθώς «δεν μπορεί να κάνουμε πολιτική και καμπάνιες πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε επίσης τις νομικές διαδικασίες, τονίζοντας ότι η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η Δικαιοσύνη κάνει ότι καλύτερο μπορεί, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση πυρός

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εντολή εκκένωσης της Ράφα

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα