ΑΘΗΝΑ
12:24
|
25.06.2026
Ο υπουργός Άμυνας θα έχει συνομιλίες με τον Αρμένιο ομόλογό του αλλά και με τον πρωθυπουργό της χώρας, Νικόλ Πασινιάν.
Νίκος Δένδιας-Σουρέν Παπικιάν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Αρμενία μεταβαίνει σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, για επίσημη επίσκεψη, μετά από πρόσκληση του Αρμένιου ομολόγου του Σουρέν Παπικιάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο υπουργοί Άμυνας θα συζητηθούν θέματα για την περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας, όπως και τις εξελίξεις σε περιφερειακά και διεθνή ζητήματα στον τομέα της Ασφάλειας και Άμυνας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ερεβάν, ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν, ενώ θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών, Αραράτ Μιρζογιάν. Τέλος θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Αρμενικής Γενοκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση των δύο υπουργών Εθνικής Άμυνας είναι η δεύτερη η οποία λαμβάνει χώρα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς είχε προηγηθεί η συνάντηση των κ.κ. Δένδια και Παπικιάν στην Αθήνα, στις 14 Δεκεμβρίου 2023.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αιχμές Καρυστιανού για αποχωρήσεις και επιθέσεις: «Ο πόλεμος κλιμακώνεται πανταχόθεν»

Εκδήλωση: «Ανοχύρωτη Δημοκρατία – Κράτος Δικαίου σε κρίση»

Στη Βουλή ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης με φόντο την εκλογή αιρετών σε έναν γύρο

Οι συγκρούσεις της ψηφιακής εποχής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα