ΑΘΗΝΑ
16:59
|
28.04.2024
«Το υπουργείο Εσωτερικών δεν παρέχει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) εκλογέων σε υποψήφιους ή κόμματα».
Μαζικές οι καταγγελίες των αποδήμων για την κ. Ασημακοπούλου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά από «σιγή ασυρμάτου» δύο 24ώρων το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Το υπουργείο Εσωτερικών μέσω του γενικού γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης, Θανάση Μπαλέρμα, παίρνει αποστάσεις από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και αναφέρει:

Το υπουργείο Εσωτερικών δεν παρέχει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) εκλογέων σε υποψήφιους ή κόμματα, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Το θέμα αποκαλύφθηκε μετά από μαζικές καταγγελίες Ελλήνων του εξωτερικού για διαφημιστικό πολιτικό e-mail που τους απέστειλε η ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τις Ευρωεκλογές.

Οι απόδημοι κατηγορούν την κ. Ασημακοπούλου για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, αφού παραμένει μυστήριο το πώς κατέληξαν οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των αποδήμων στα χέρια της. Η ίδια η ευρωβουλεύτρια ισχυρίζεται ότι… «τα μάζεψε μόνη της την τελευταία πενταετία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Η Μελόνι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Πέντε κατακτήσεις των γυναικών στην ΕΣΣΔ

ΜέΡΑ25 για έφοδο ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι φοιτήτριας: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα