ΑΘΗΝΑ
17:35
|
03.05.2024
Ζητούν να μην χρησιμοποιεί ο Τραμπ σε προεκλογικές εκδηλώσεις το τραγούδι «Nothing Nothing Compares 2 U».
Σινέντ Ο' Κόνορ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποστάσεις από την προεκλογική εκστρατεία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και υποψήφιου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις εκλογές του Νοεμβρίου, Ντόναλντ Τραμπ, πήρε σήμερα ακόμη μία δισκογραφική εταιρία.

Πρόκειται για την εταιρία Chrysalis Records η οποία κυκλοφορεί ακόμη άλμπουμ της εκλιπούσας Ιρλανδής τραγουδίστριας και ακτιβίστριας Σινέιντ Ο΄ Κόνορ και απαίτησε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να σταματήσει να χρησιμοποιεί στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις το διάσημο τραγούδι τής, «Nothing Nothing Compares 2 U».

Η Σινέιντ Ο΄ Κόνορ, που ήταν γνωστή για τις ευθείς απόψεις της σε θέματα όπως η θρησκεία, το σεξ, ο φεμινισμός και ο πόλεμος, θα είχε «αηδιάσει, πληγωθεί και προσβληθεί» από το γεγονός ότι το έργο της θα είχε διαστρεβλωθεί με αυτόν τον τρόπο από κάποιον τον οποίο η ίδια ανέφερε ως «βιβλικό διάβολο», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η απόφαση της εταιρίας Chrysalis Records προσθέτει το όνομα της Σινέιντ Ο’ Κόνορ σε έναν μακρύ κατάλογο καλλιτεχνών από την Τέιλορ Σουίφτ έως τη Ριάνα, την Αντέλ και το συγκρότημα R.E.M., οι οποίοι αποδοκιμάζουν τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η δισκογραφική εταιρεία Chrysalis Records και η εταιρεία διαχείρισης της περιουσίας της τραγουδίστριας εξέφρασαν την οργή τους σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωή της, είναι γνωστό πως η Σινέιντ Ο΄ Κόνορ ζούσε βάση ενός ισχυρού ηθικού κώδικα, τον οποίο όριζε η ειλικρίνεια, η ευγένεια, η δικαιοσύνη και η αξιοπρέπεια προς τους συνανθρώπους της», τονίζουν εκ μέρους της τραγουδίστριας, η οποία πέθανε τον περασμένο Ιούλιο, σε ηλικία 56 ετών. Και συνεχίζουν:

«Ως προστάτες της κληρονομιάς της, ζητάμε ο Ντόναλντ Τραμπ και οι συνεργάτες του να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη μουσική της αμέσως».

Η ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε νίκες στις προκριματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Μίσιγκαν, το Μιζούρι και το Αϊντάχο το Σάββατο, ερχόμενος ολοένα και πιο κοντά στο χρίσμα του κόμματός του στη μάχη για τον Λευκό ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάσχα: Πού θα γιορτάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Κλείσιμο πανεπιστημίων στα νησιά προβλέπει ο Κασσελάκης

Οι Γερμανοί ξαναθυμούνται το στόλο του Πούτιν ανοικτά της Λακωνίας…

Ισραήλ: Καταγγελία στον ΟΟΣΑ κατά της Τουρκίας για την διακοπή των εμπορικών σχέσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα