ΑΘΗΝΑ
03:16
|
02.05.2024
«Αν έγινε έκρηξη παράνομου υλικού στα Τέμπη, θα ήταν καλό για την κυβέρνηση Μητσοτάκη» τάδε έφη ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Άδωνις για Τέμπη και μετά το χάος...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στον ΣΚΑΪ 100,3 και εννοείται στον κ. Πορτοσάλτε (αυτός μωρέ, που έλεγε ότι οι 57 νεκροί στα Τέμπη θυσιάστηκαν για να γίνουν έργα) αναφερόμενος εκτενώς στις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία και σχολιάζοντας τις αναφορές για τα παράνομα υλικά που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία. Τι δήλωσε ο υπουργός Υγείας για τα Τέμπη; Ελλάδα είσαι έτοιμη;;

«Εάν υποτεθεί ότι το φοβερό αυτό δυστύχημα προκλήθη λόγω μιας έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για την κυβέρνηση ή κακό; Καλό!

Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι δεν φταίει ούτε ο Καραμανλής, ούτε η Σύμβαση 717, ούτε τίποτα από όλα αυτά αλλά η έκταση του δυστυχήματος προκλήθηκε από κάποιους λαθρέμπορούς. Προσπαθώ να εξηγήσω ότι αν υποτεθεί ότι ο πυρήνας αυτής της θεωρίας συνομωσίας έχει κάποια βάση, αυτό δεν θα κατά της κυβέρνησης αλλά υπέρ της. Θα σήμαινε ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από κάποιον λαθρέμπορο… Αυτό το διερευνά η δικαιοσύνη. Εγώ δεν ξέρω αν είχε κάποιο παράνομο υλικό».

Ακούστε τον:

Πατήστε μέσα για να ακούσετε

Αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν στάθηκε μόνο εκεί, ούτε μόνο στον κ. Πορτοσάλτε. Αντίθετα, πήγε και τα είπε και στο Status 107,7 με το κορυφαίο: «Δεν υπάρχει κανένα μπάζωμα».

Πατήστε μέσα για να ακούσετε

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές μέρες ο ειδικός πραγματογνώμονας Κώστας Λακαφώσεις ζήτησε εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν ίχνη ξυλόλιου στο σημείο της τραγωδίας«Για να μεταφέρει ξυλόλιο νόμιμα πρέπει να το βάλεις σε ειδικές δεξαμενές σε ειδικό τρένο, που δεν θα κυκλοφορεί μαζί με τις επιβατικές αμαξοστοιχίες. Θεωρείται επικίνδυνο φορτίο και μεταφέρεται με άλλο τρόπο», σημείωσε.

Φυσικά, να τονιστεί, ότι την εν λόγω δήλωση ελάχιστες ελληνικές ιστοσελίδες την ανέφεραν (γιατί άραγε;!) αλλά οι χρήστες, όσοι την άκουσαν, την σχολίασαν δεόντως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα