ΑΘΗΝΑ
07:55
|
28.06.2026
Κατά την αστυνομία, σήμερα στο Σύνταγμα, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 9 πολίτες και 7 αστυνομικοί.
Από τη σημερινή πορεία στο Σύνταγμα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανακοίνωση για τον τελικό απολογισμό των τραυματιών και των προσαγωγών διαδηλωτών που έκαναν νωρίτερα σήμερα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε απόψε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στην ανακοίνωση σχετικά με τις πορείες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας τονίζει πως σημειώθηκαν δύο επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων και μία με πέτρες, στις οποίες οι αστυνομικοί απάντησαν με την χρήση χημικών.

   Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν 9 πολίτες και 7 αστυνομικοί, ενώ έγιναν 14 προσαγωγές ατόμων και 3 συλλήψεις.

   Τέλος, η ΕΛΑΣ επισημαίνει ότι έχει διαταχθεί η διενέργεια Διοικητικής Εξέτασης σχετικά με δηλώσεις και βίντεο που αναπαράγονται στο διαδίκτυο και απεικονίζουν στιγμιότυπα από τα σημερινά επεισόδια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Στις 3 Ιουλίου η ανακοίνωση των βαθμολογιών Ειδικών Μαθημάτων

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ απορρίπτει τις απευθείας συνομιλίες με το Ισραήλ

UNICEF: Πάνω από 260 Παλαιστίνια παιδιά σκοτώθηκαν στη Γάζα από την έναρξη της εκεχειρίας

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα