ΑΘΗΝΑ
04:03
|
02.05.2024
Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε η κυπριακή πρεσβεία στη Μόσχα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς πολίτες εξέδωσε η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρωσία, αναφορικά με «επικείμενα σχέδια εξτρεμιστών» να στοχοποιήσουν μεγάλες συγκεντρώσεις στη Μόσχα, μέσα στις επόμενες ώρες.

Η πρεσβεία, η οποία έχει επανειλημμένα προτρέψει όλους τους πολίτες των ΗΠΑ να εγκαταλείψουν αμέσως τη Ρωσία, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της απειλής.

Ωστόσο, ανέφερε ότι οι πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν τα μεγάλα πλήθη και εκδηλώσεις, όπως συναυλίες και γενικότερα να παρακολουθούν το περιβάλλον τους.

«Η πρεσβεία παρακολουθεί αναφορές ότι εξτρεμιστές έχουν επικείμενα σχέδια να στοχεύσουν μεγάλες συγκεντρώσεις στη Μόσχα– συμπεριλαμβανομένων συναυλιών- και οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να ενημερώνονται να αποφεύγουν μεγάλες συγκεντρώσεις τις επόμενες 48 ώρες», ανέφερε η πρεσβεία στον ιστότοπό της.

Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε στη συνέχεια η κυπριακή πρεσβεία στη Μόσχα, καλώντας τους Κύπριους πολίτες να αποφύγουν  πολυσύχναστα σημεία και χώρους συγκεντρώσεων και να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις των ρωσικών Αρχών.

Η πρεσβεία επικαλείται πληροφορίες, που δημοσιεύθηκαν σε ΜΜΕ «περί κινδύνου τρομοκρατικών επιθέσεων σε χώρους μαζικών συγκεντρώσεων στη Μόσχα». Σε ολόκληρη τη Ρωσία σήμερα εορτάζεται η Ημέρα της Γυναίκας, η οποία είναι επίσημη κρατική αργία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα