ΑΘΗΝΑ
19:56
|
17.05.2024
Οι τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού Παλαιστινίων στη διάρκεια εισβολής στο Σιλάτ αντ Νταχρ.
Ισραηλινός Στρατός στη Δυτική Όχθη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον τραυματισμό τριών Ισραηλινών στρατιωτών (εκ των οποίων ο ένας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή) στην κωμόπολη Σιλάτ αντ Νταχρ της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης προκάλεσε ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού Παλαιστινίων μαχητών σήμερα το απόγευμα λίγο πριν τις 17.00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).

Η έκρηξη σημειώθηκε ενώ οι στρατιώτες συμμετείχαν σε επιχείρηση εισβολής στην πόλη στο πλαίσιο λεγόμενης «προληπτικής δραστηριότητας» στη διάρκεια της οποίας συνηθίζουν να εισβάλουν σε σπίτια, να ανακρίνουν και να συλλαμβάνουν πολίτες, αλλά και να καταστρέφουν υποδομές σε δίκτυα ηλεκτροδότησης, τηλεπικοινωνιών και ύδρευσης και δρόμους…

Η κωμόπολη Σιλάτ αντ Νταχρ

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα The Times of Israel, οι στρατιώτες που τραυματίστηκαν αναζητούσαν τα ίχνη ενόπλων μαχητών που είχαν ανοίξει νωρίτερα πυρ σε φυλάκιο του στρατού κοντά στον εβραϊκό εποικισμό Χομές.

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί, ο στρατός σκότωσε έναν 39χρονο Παλαιστίνιο μαχητή της Ισλαμικής Τζιχάντ στο χωριό Σιλάτ αλ Χαριθίγια κοντά στην πόλη Τζενίν της Βόρειας Δυτικής Όχθης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΟΥ: Η Γάζα δεν έχει λάβει καμία ιατρική προμήθεια από τις 6 Μαΐου

Εντοπίστηκαν τρία πτώματα ομήρων της Χαμάς

Ψηφιακό σχολείο και ψηφιακό φροντιστήριο παρουσίασε ο Πιερρακάκης

Διεθνές Δικαστήριο Χάγης: Οργή ακτιβίστριας στην απολογία του Ισραήλ-«Είστε ψεύτες»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα