ΑΘΗΝΑ
19:45
|
25.06.2026
Στην έβδομη θέση ο νεότερος πρωτάρης της Ferradi σε ηλικία 18 ετών και 305 ημερών.
Νέο ένα-δύο για την Red Bull
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το πετυχημένο ξεκίνημα της σεζόν της Formula1 στο Μπαχρέιν, συνεχίστηκε με ένα δεύτερο ένα-δυο για την Red Bull, χθες Σάββατο, με τον Μαξ Φερστάπεν να αναδεικνύεται κυρίαρχος από την pole position.

Η νίκη ήταν η ένατη στη σειρά για τον Φερστάπεν  και η 56η στην καριέρα του, ενώ σηματοδότησε και την 115η νίκη της Red Bull.

Ο Μεξικανός Σέρτζιο Πέρες ήταν δεύτερος, με την σημαία του τερματισμού να πέφτει 13.643 δευτερόλεπτα πίσω από τον τριπλό παγκόσμιο ομόσταυλό του, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ τερμάτισε τρίτος για την Ferrari, παίρνοντας μπόνους πόντους για τον ταχύτερο γύρo.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του Βρετανού Όλιβερ Μπέρμαν, που έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνες F1 ως ο νεότερος πρωτάρης της Ferrari, σε ηλικία 18 ετών και 305 ημερών, και κατάφερε να τερματίσει στην έβδομη θέση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μουντιάλ: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους νοκ άουτ αγώνες στη φάση των 32

Όχημα χτύπησε πλήθος στο Κάμπο Σαν Λούκας σε συγκέντρωση για το Μουντιάλ 2026

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους νοκ άουτ αγώνες του Μουντιάλ 2026, στη φάση των 32

Πέθανε στα 54 του ο Τάκης Γκώνιας- Βαρύ πένθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα