ΑΘΗΝΑ
10:37
|
28.04.2024
Στο τέλος αυτού του μήνα θα σφίξουμε πιο πολύ το ζωνάρι. Η πληρωμή μισθοδοσίας αντί για τις 29 Μαρτίου θα γίνει στις 2 Απριλίου...
ΑΤΜ τράπεζας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανατροπές στην κανονική λειτουργία των ελληνικών τραπεζών φέρνει το Πάσχα των Καθολικών που φέτος πέφτει στις 31 Μαρτίου.

Κατά το Πάσχα των Καθολικών, όπως είθισται, δεν λειτουργεί το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, επομένως φέτος αυτό σημαίνει πως οι ελληνικές τράπεζες θα είναι κλειστές την Μεγάλη Παρασκευή της Καθολικής Εκκλησίας στις 29 Μαρτίου 2024 και τη Δευτέρα του Πάσχα, την 1η Απριλίου 2024 που θεωρούνται αργίες. Τις ημερομηνίες αυτές δεν θα λειτουργήσει ούτε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Επομένως οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 2 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη».

Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι και οι εργαζόμενοι που πληρώνονται στο τέλος του μήνα, καθώς αυτή τη φορά δεν θα εισπράξουν τον μισθό τους από τις τράπεζες την Παρασκευή 29 Μαρτίου αλλά την Τρίτη, 2 Απριλίου, καθώς σε ό,τι αφορά την εκτέλεση των μισθοδοσιών, θα πρέπει να καταχωρηθεί στις συναλλαγές ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τρίτη 2 Απριλίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απεργία την 1η Μαΐου και εργασιακό θέατρο του παραλόγου

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αρνητικές οι προοπτικές της Boeing

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα