ΑΘΗΝΑ
15:59
|
27.04.2024
Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει σχετική Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών, Πέτρος Παππάς, έτσι ώστε  να διερευνηθούν οι ευθύνες της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, σχετικά με τη συνεχιζόμενη υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου.

«Το ποτήρι ξεχείλισε με την υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Κιλκίς. Σήμερα μετέβην στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς όπου συναντήθηκα με την αρμόδια Εισαγγελέα.  Σκοπός της συνάντησης ήταν η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς με σκοπό να διερευνηθούν οι ευθύνες της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς σχετικά με τη συνεχιζόμενη υπολειτουργία του Αξονικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς», ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρμόδιος του κόμματος για θέματα Μακεδονίας–Θράκης.

❗Το ποτήρι ξεχείλισε με την υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Κιλκίς. ⚖️ Σήμερα μετέβην στην…

Posted by Petros Pappas on Thursday, March 14, 2024

«Λαμβάνω καθημερινά, αλλεπάλληλες καταγγελίες πολιτών, σχετικά με το ότι ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου δε λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα ούτε 7 ημέρες την εβδομάδα», τόνισε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνέχισε:

«Συγκεκριμένα, μου αναφέρεται ότι υπάρχουν αργίες κατά τις οποίες δε διενεργούνται καθόλου αξονικές τομογραφίες αλλά και καθημερινές, κατά τις οποίες ο αξονικός τομογράφος σταματά να λειτουργεί μετά τις 15:00. Βάσει αυτών και σε συνέχεια Επίκαιρης Ερώτησης που είχα καταθέσει για το ίδιο θέμα στη Βουλή, ζήτησα τη διενέργεια έρευνας για την απόδοση ευθυνών, στο βαθμό που η συνεχιζόμενη υπολειτουργία του Αξονικού Τομογράφου επιτρέπει την έκθεση των ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς σε παράνομο κίνδυνο», καταλήγει ο βουλευτής στην ανάρτησή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σακελλαρίδης: «Το σημαντικό για τη Νέα Αριστερά, είναι να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό»

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Θάνατος Ναβάλνι: Δεν βρίσκουν στοιχεία για ευθύνες Πούτιν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα