ΑΘΗΝΑ
08:29
|
27.04.2024
Ο Ρώσος Πρόεδρος τόνισε πως θα αξιοποιηθούν όλα τα ρωσικά επιτεύγματα στην κβαντική τεχνολογία και στην Τεχνητή Νοημοσύνη ώστε να αντιμετωπιστεί η Δύση.
Βλαντίμιρ Πούτιν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη βοήθεια της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) σε ρωσικές εταιρίες προκειμένου να ξεφύγουν από το πλέγμα των δυτικών κυρώσεων ζήτησε σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σε ομιλία που εκφώνησε σήμερα στο στρατηγείο της υπηρεσίας που διαδέχθηκε τη θρυλική KGB  στην Λουμπγιάνκα της κεντρικής Μόσχας ο Πούτιν πρότεινε στις μυστικές υπηρεσίες να συνεργαστούν με τις εγχώριες εταιρίες ώστε να παρακάμψουν τα εμπόδια που προκαλούν οι δυτικές κυρώσεις και να εξερευνήσουν τις νέες αγορές δίχως να επηρεάζονται «από τις ανοικτά εχθρικές ενέργειες της Δύσης».

Βλαντίμιρ Πούτιν

«Ναι, μας προκάλεσαν προσωρινά προβλήματα αλλά όπως όλα, αυτά στο τέλος θα φύγουν» είπε ο Πούτιν κατηγορώντας ξανά την Δύση πως επιχειρεί να προκαλέσει ταραχές και προβλήματα στη Ρωσία.

Τόνισε δε πως στην παρούσα φάση θα αξιοποιηθούν όλα τα ρωσικά επιτεύγματα στην κβαντική τεχνολογία και στην Τεχνητή Νοημοσύνη ώστε να αντιμετωπιστεί η Δύση και να ενισχυθούν «σοβαρά» οι αντιτρομοκρατικές δομές, προσθέτοντας:

«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και οι προσπάθειες που καταβάλλονται για να υποβαθμίσουν την ανάπτυξή μας απαιτούν από εμάς να εργαστούμε συστηματικά και με συνέπεια σε όλους τους τομείς. Στην οικονομία, την τεχνολογία, τον πολιτισμό, την κοινωνία, στην ενίσχυση των κρατικών και δημόσιων θεσμών μας».

Και διαβεβαίωσε στη συνέχεια με τόνο απειλητικό αναφερόμενος στις ουκρανικές προσπάθειες διά αντιπροσώπων να διαβρωθούν τα ρωσικά σύνορα πως τέτοιοι προδότες θα διωχθούν τονίζοντας:

«Θα τους τιμωρήσουμε δίχως περιορισμούς οπουδήποτε βρίσκονται».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αρνητικές οι προοπτικές της Boeing

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα