ΑΘΗΝΑ
09:19
|
04.05.2024
Με αυτή την αρνητική νομική προσέγγιση, η Αλβανία δεν έχει καμία πιθανότητα να γίνει μέλος της Ε.Ε. είπε ο ιδρυτής του κόμματος Δημοκράτες.
Ο Λοβέρδος έξω από τις αλβανικές φυλακές όπου κρατείται ο Φρέντι Μπελέρης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την εκτίμηση πως «στην Αλβανία, δεν υπάρχουν νομικοί κανόνες» και πως με την «αρνητική νομική προσέγγιση» της περίπτωσης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη «η Αλβανία δεν έχει καμία πιθανότητα να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης» έκανε σήμερα ο ιδρυτής και επικεφαλής του νέου κόμματος «Δημοκράτες» ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε δήλωση που έκανε στη συνέχεια ο Ανδρέας Λοβέρδος στο λογαριασμό του στο Facebook ανέφερε:

«Ήρθα και επισκέφτηκα τον κ. Μπελέρη και θα ήθελα να κάνω αυτή τη δήλωση τώρα, ως νομικός, ως δικηγόρος και ως πολιτικός. Θέλω να υπογραμμίσω ότι σε αυτή τη χώρα, στην Αλβανία, δεν υπάρχουν νομικοί κανόνες. Σύμφωνα με την περίπτωση του κ. Μπελέρη, θα έλεγα ότι με αυτή την αρνητική νομική προσέγγιση, η Αλβανία δεν έχει καμία πιθανότητα να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Φρέντι Μπελέρης

Ο Φρέντι Μπελέρη έκανε λίγη ώρα αργότερα σχετική ανάρτηση στο Facebook σχολιάζοντας:

«Σήμερα με επισκέφθηκε στις φυλακές του Φίερ ο Ανδρέας Λοβέρδος. Τον ευχαριστώ θερμά τόσο για τη σημερινή επίσκεψη όσο και την συνεχή στήριξη του στο θέμα της παράνομης φυλάκισης και κράτησης μου. Μου δίνετε δύναμη να αντέξω μέχρι την τελική δικαίωση, η οποία και είμαι σίγουρος πως θα έρθει».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ΗΠΑ καταδίκασαν τις ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις εναντίον ευρωπαϊκών στόχων

Ερντογάν: Αναμένει επίθεση της Δύσης κατόπιν αναστολής εμπορίου με το Ισραήλ

Αναβλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του Al Jazeera στο Ισραήλ

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο για τη σημερινή συνάντηση με ξένους ηγέτες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα