ΑΘΗΝΑ
00:02
|
07.05.2024
Δύο χρόνια μετά την επιτυχημένη συναυλία του στο Ηρώδειο, ο Sting επιστρέφει στην Αθήνα, στο ίδιο μέρος, στις 5 Ιουλίου 2024.
Sting
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Αθήνα επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι ο Sting,  για μία συναρπαστική συναυλία στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Βρετανού καλλιτέχνη στην οποία αναφέρεται το πλήρες πρόγραμμα  της διεθνούς περιοδείας του, η συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Ηρώδειο στην Αθήνα. Μαζί του θα είναι και η 30χρονη Γαλλο-Ιταλίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Giordana Angi.

Η εμφάνιση του Sting  στην Αθήνα συμπεριλαμβάνεται στο φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και αποτελεί μέρος της διεθνούς περιοδείας του που είναι γνωστή ως Sting 3.0.

Ο γνωστός Βρετανός μουσικός, ηθοποιός, ακτιβιστής και συγγραφέας, δημιούργησε το 1977 το συγκρότημα The Police με τον Stewart Copeland και τον Andy Summers. Μετά από πέντε άλμπουμ, ο Sting ακολούθησε solo καριέρα.

Είναι μέλος του Songwriters Hall of Fame και έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις από το Kennedy Center, καθώς και τιμητικά Διδακτορικά Διπλώματα Μουσικής από τέσσερα ξένα πανεπιστήμια.

Το 2021 ο Sting έδωσε δύο συναυλίες στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου στο πλαίσιο διεθνούς περιοδείας για να γιορτάσει τα εβδομηκοστά του γενέθλια.

Ο Sting κάτω από την Ακρόπολη παρέα με τον συμπατριώτη του μουσικό, Έρικ Μπάρντον
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έφυγε από την ζωή η Αντζελίκ Κουρούνη

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Απεβίωσε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα