ΑΘΗΝΑ
21:47
|
15.05.2024
Αφορμή έδωσε η δήλωση του Τούρκου Προέδρου Ρ.Τ. Ερντογάν πως θα στείλει τον Νετανιάχου στον Αλλάχ για όσα κάνει στη Γάζα.
Νετανιάχου και Ερντογάν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον Τούρκο πρέσβη στο Ισραήλ κάλεσε σήμερα για «εξηγήσεις» ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ισραέλ Κατς, με αφορμή τη δήλωση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ της Πέμπτης πως θα στείλει…στον Αλλάχ τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου ώστε να υποφέρει για όσα έχει κάνει.

«Έδωσα εντολές στους αξιωματούχους του υπουργείου Εξωτερικών να καλέσουν τον αναπληρωτή πρέσβη της Τουρκίας για σοβαρή διαμαρτυρία μετά την επίθεση του Ερντογάν στον πρωθυπουργό και τις σοβαρές απειλές του να στείλει τον πρωθυπουργό Νετανιάχου στον Αλλάχ, ώστε να μεταφέρει ένα σαφές μήνυμα στον Ερντογάν» ανάφερε σε σχετική ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Κατς.

Και συνέχισε απευθυνόμενος στον Τούρκο Πρόεδρο:

«Εσύ, που υποστηρίζεις το κάψιμο βρεφών, τους δολοφόνους, τους βιαστές και αυτούς που τον ακρωτηριασμό πτωμάτων από τους εγκληματίες της Χαμάς, είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για τον Θεό. Δεν υπάρχει θεός που θα ακούσει εκείνους που υποστηρίζουν αυτές τις ωμότητες και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι βάρβαροι φίλοι σου της Χαμάς. Σώπασε λοιπόν! Ντροπή σου!».

Βγάζοντας βέβαια κανείς τις αναφορές περί Χαμάς θα νόμιζε κανείς πως στην πραγματικότητα ο Ισραηλινός υπουργός αναφέρεται στα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει ο ισραηλινός στρατός στη Λωρίδα της Γάζας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Όχι στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα είπαν απόψε χιλιάδες πολίτες στην Αθήνα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά την πολιιτκή δολοφονική απόπειρα

Στα τηλέφωνα με Μπλίνκεν και Ισμαήλ Χανίγια ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών

Σφοδρός επικριτής του Σλοβάκου πρωθυπουργού ο 71χρονος δράστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα