ΑΘΗΝΑ
22:35
|
15.05.2024
Πέντε από τις 42 θέσεις αναμένεται να καθοριστούν από τον Στέφανο Κασσελάκη. Στις 14 Απριλίου οι προκριματικές εκλογές για τις υπόλοιπες.
Με την επιστροφή Κασσελάκη η ανακοίνωση των υποψηφίων για τις προκριματικές εκλογές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με αντικείμενο τις λεπτομέρειες των προκριματικών εκλογών για την επιλογή των υποψηφίων ευρωβουλευτών, που αναμένεται να διεξαχθούν στις 14 Απριλίου, συνεδριάζει σήμερα στις 11 το πρωί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απόντος του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα.

Πέραν των δύο ήδη ευρωβουλευτών, Κώστα Αρβανίτη και Έλενας Κουντουρά που θα είναι αυτοδίκαια υποψήφιοι στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στη σημερινή συνεδρίαση θα κλείσει το ζήτημα πέντε ακόμα θέσεων, από τις 42 συνολικά του ψηφοδελτίου, που όπως αναμένεται να εισηγηθεί το Εκτελεστικό Γραφείου θα καθοριστούν από τον Στέφανο Κασσελάκη, προκειμένου να δοθεί ένας ιδιαίτερος συμβολισμός αντίστοιχος με το πολιτικό στίγμα που θέλει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές.

Σε ό,τι αφορά τις προκριματικές εκλογές για τις υπόλοιπες 35 θέσεις, αυτές θα γίνουν στις 14 Απριλίου, καθώς η αξιολόγηση των βιογραφικών που έχουν κατατεθεί στον στον isyriza και σύμφωνα με πληροφορίες φτάνουν τα 500, συνεχίζεται.

Η λίστα των υποψηφίων για τις εσωκομματικές εκλογές, που δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν θα διεξαχθούν με κάλπη ή υβριδικά, αναμένεται, όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου, να ανακοινωθεί κοντά στα τέλη του μήνα, όταν θα απολυθεί από τον στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης και θα επιστρέψει ενεργά στα καθήκοντά του.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίθεση της Χεζμπολάχ σε βάση του Ισραήλ σε βάθος 35 χιλιομέτρων

Όχι στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα είπαν απόψε χιλιάδες πολίτες στην Αθήνα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά την πολιιτκή δολοφονική απόπειρα

Στα τηλέφωνα με Μπλίνκεν και Ισμαήλ Χανίγια ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα