ΑΘΗΝΑ
10:54
|
27.04.2024
Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ντέιβ Καλχούν θα παραιτηθεί στο τέλος του έτους ως μέρος της αναδιάρθρωσης της διοίκησης στην αμερικανική κατασκευαστική εταιρεία αεροσκαφών.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Boeing, Ντέιβ Καλχούν, μιλά σε δημοσιογράφους στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον, προτού συναντηθεί με γερουσιαστές σχετικά με ζητήματα ασφάλειας στην εταιρεία κατασκευής αεροπλάνων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Boeing λέει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος Ντέιβ Καλχούν θα παραιτηθεί στο τέλος του έτους ως μέρος της αναδιάρθρωσης της διοίκησης στην πολιορκημένη αμερικανική κατασκευαστική εταιρεία αεροσκαφών, αναφέρει το Al Jazeera.

Η εταιρεία είπε επίσης τη Δευτέρα ότι ο πρόεδρος Λάρι Κέλνερ θα αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο και θα αντικατασταθεί από τον Στιβ Μόλενκοπφ. Ο Σταν Ντίαλ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Boeing Commercial Airplanes, θα συνταξιοδοτηθεί και η Στέφανι Πόουπ θα ηγηθεί αυτής της επιχείρησης.

Ο Καλχούν υφίσταται πίεση από τότε που μια πόρτα αεροπλάνου 737 MAX εξέπεσε 5.000 μέτρα (16.000 πόδια) πάνω από το έδαφος.

Η Boeing αντιμετωπίζει βαρύ ρυθμιστικό έλεγχο και οι αρχές των ΗΠΑ περιόρισαν την παραγωγή ενώ προσπαθεί να διορθώσει ζητήματα ασφάλειας και ποιότητας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αρνητικές οι προοπτικές της Boeing

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Η ByteDance δεν υποχωρεί στις πιέσεις των ΗΠΑ για πώληση του TikTok

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα