ΑΘΗΝΑ
21:14
|
02.05.2024
Ο υπουργός Υγείας «επιτέθηκε» στον Νίκο Ανδρουλάκη, τονίζοντας μάλιστα ότι «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εκβιάζεται από κανέναν»,
Επίθεση Γεωργιάδη σε Ανδρουλάκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης έσπευσε να υιοθετήσει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Βήματος και να το αξιοποιήσει για να βγει από την πολιτική του αφάνεια και να καταθέσει αυτή την πρόταση δυσπιστίας νομίζω έχει έρθει ή ώρα να ακουστούν όλες οι αλήθειες και φυσικά τα ονοματεπώνυμα. Ο κ. Ανδρουλάκης και στα Πανεπιστήμια όπως και εχτές, λειτούργησε ως όργανο οικονομικών συμφερόντων και αυτά θα τα πούμε στη Βουλή με ονοματεπώνυμο», είπε ο ίδιος και τόνισε πως είναι απαράδεκτο να κατηγορούν την κυβέρνησης «όταν η δίκη για το Μάτι, έγινε μετά από 6 χρόνια».

Με τη δήλωση αυτή, το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1, ο Άδωνης Γεωργιάδης προκαταλαμβάνει και επί της ουσίας δεσμεύεται για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου, ότι ο πρωθυπουργός θα κατονομάσει κατά την τριήμερη συζήτηση στην Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ, ποια ακριβώς είναι τα οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα πίσω από την πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Πάντα τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα επιθυμούν αδύναμους Πρωθυπουργούς για να μπορούν να τους εκβιάζουν. Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως δεν εκβιάζεται κάποιοι νόμιζαν ότι βρήκαν την ευκαιρία πάνω στα πτώματα να ρίξουν τον πρωθυπουργό. Την απάντηση θα τη δώσουμε εμείς στη Βουλή και ο ελληνικός λαός στις Ευρωεκλογές», τόνισε.

Σχετικά με τη σύμβαση 717 που δεν είχε ολοκληρωθεί ο Υπουργός Υγείας είπε ότι το επιχείρημα αυτό είναι άτοπο και τόνισε: «Το επιχείρημα ότι για το δυστύχημα στα Τέμπη ευθύνεται η μη ολοκλήρωση της σύμβασης 717, είναι το ακριβώς ανάλογο με αυτό που είπε ο εισαγγελέας στη δίκη για το Μάτι που είπε ο εισαγγελέας ότι αν είχε ολοκληρωθεί το 112 δεν θα είχαν πεθάνει άνθρωποι γιατί θα είχε εκκενωθεί εγκαίρως το Μάτι. Είπε κανένας ποτέ ότι πρέπει να μπει φυλακή ο υπουργός που δεν ολοκλήρωσε το 112;». “Στο Μάτι δεν πέθαναν άνθρωποι;” είπε ακόμη ο Άδωνις Γεωργιάδης αφήνοντας αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για τη «μονταζιέρα» είπε: «Όλα αυτά τα χρόνια, υπάρχει μία υπόθεση στην Ελλάδα, που δεν είχαμε διαρροή της δικογραφίας;» και αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis που είπε χαρακτηριστικά ότι είχε διαρρεύσει πριν πάει η δικογραφία στη Βουλή. «Γιατί να κάνει η κυβέρνηση κοπτορραπτική όταν ο σταθμάρχης έχει παραδεχθεί το ανθρώπινο λάθος του;», είπε ακόμη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Κάρλα Μπρούνι: Κατέθεσε επί ώρες ως ύποπτη σε έρευνα που συνδέεται με τον Σαρκοζί 

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα