ΑΘΗΝΑ
07:27
|
27.04.2024
«Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη διαγραφή του πρώην βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Ταμήλου προχώρησε το κυβερνών κόμμα, ύστερα από την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, αναφορικά με τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στη παρέλαση για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα, και με αφορμή την παρουσία των γονέων τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Μιχάλης Ταμήλος είπε χαρακτηριστικά:

«Με αφορμή το γεγονός, ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν…Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά.

Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα και τα λοιπά, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα.

Υπάρχει ζωή για τους άλλους…όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;».

Όπως αναφέρει το Trikalanews, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. απάντησε με τον ίδιο απαξιωτικό τρόπο και για την πρόταση μομφής που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. «Καμιά οικογένεια δεν θα τη σώσει ο Μητσοτάκης, ο Ανδρουλάκης κανένας. Μόνοι οι συγγενείς θα πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Θα τελειώσει κι αυτό και η ζωή συνεχίζεται. Σιγά τώρα την πρόταση μομφής».

«Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα