ΑΘΗΝΑ
09:48
|
27.04.2024
Πογιέτ: «Οι παίκτες είναι συντετριμμένοι, δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για το μέλλον μου».
Κλάματα των παικτών στα αποδυτήρια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024 της Γερμανίας έμεινε στα… μισά για την εθνική Ελλάδος, η οποία ηττήθηκε με 4-2 τη διαδικασία των πέναλτι απ’ τη Γεωργία (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) στον τελικό των Play Off κι αποκλείστηκε απ’ την τελική φάση.

Στον αντίποδα, οι Γεωργιανοί για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα δώσουν το «παρών» στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης, μέσα σε αποθέωση απ’ τους 55.000 φιλάθλους της που κατέκλυσαν τη Boris «Paichadze Dinamo Arena». Δοκάρι στο 102’ είχε ο Μαυροπάνος, μοιραίοι για την Ελλάδα οι Μπακασέτας και Γιακουμάκης που αστόχησαν σε δύο πέναλτι, με τους Γεωργιανούς να δείχνουν πολύ μεγαλύτερη ψυχραιμία απ’ την άσπρη βούλα.

Πογιέτ: «Οι παίκτες είναι συντετριμμένοι, δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για το μέλλον μου»

Απόλυτα απογοητευμένος απ’ την εξέλιξη του τελικού των Play Off με τη Γεωργία και τον αποκλεισμό της εθνικής Ελλάδας απ’ τα τελικά του EURO 2024 μέσα απ’ τη διαδικασία των πέναλτι, ήταν ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο flash interview, προτού παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας λόγο για ατυχία, ενώ δεν θέλησε να πάρει θέση για το μέλλον του στον πάγκο της Εθνικής.

«Είναι μεγάλη η θλίψη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι. Δεν είχαμε τύχη τα τελευταία δύο χρόνια, ούτε στην κλήρωση, Οι παίκτες έκαναν τα πάντα, ότι μπορούσαν. Τους ζητήσαμε να κάνουν τα πάντα και το έκαναν. Για πρώτη φορά δεν μπορέσαμε να κάνουμε αλλαγές που θα βοηθούσαν τους παίκτες, τέσσερις από τις αλλαγές ήταν αναγκαστικές. Ήταν και αυτός ένας παράγοντας.

Ήταν προνόμιο που ήμουν προπονητής αυτής της ομάδας και προτιμάω να μη μιλήσω για το μέλλον. Δεν είναι η στιγμή τώρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου. Θα το κάνουμε σε πέντε ημέρες (σ.σ. τότε εκπνέει το συμβόλαιο του). Είναι η στιγμή να αναλύσουμε να δούμε τι έγινε απόψε αλλά δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για το μέλλον μου».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα