ΑΘΗΝΑ
11:07
|
27.04.2024
Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που θα αρχίσει να προβάλλεται στις ΗΠΑ τον Ιούνιο αφορά τις ιστορίες τριών διαφορετικών ανθρώπων.
kinds-of-kindness
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου κυκλοφόρησε σήμερα.

Πρόκειται για την ταινία «Kinds of Kindness» στην οποία πρωταγωνιστούν διάσημοι ηθοποιοί γνώριμοι και από άλλες κινηματογραφικές επιτυχίες του Λάνθιμού, μεταξύ των οποίων η Έμα Στόουν, ο Γουίλεμ Νταφόε, η Μάργκαρετ Κουάλεϊ κ.α.

Το Kinds of Kindness είναι μια επερχόμενη ταινία ανθολογίας σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου από σενάριο που έγραψε μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου.

Σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής και διανομής ταινιών Searchlight Pictures, η ταινία «Kinds of Kindness» είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι.

Αφορά τις ιστορίες τριών διαφορετικών προσώπων: Ενός άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, που προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του. Έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Μία γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Η ταινία σύμφωνα με το τρέιλερ θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 21 Ιουνίου.

Kinds of Kindness' - Everything We Know About Emma Stone's Next Movie

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πασχαλινή έκθεση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

The Old Oak: A symbol of endurance

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα