ΑΘΗΝΑ
10:16
|
27.04.2024
Σε αρένα μετέτρεψε τη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ, Ιάσωνας Φωτήλας, ο οποίος αποκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση «κότες» την ώρα που μιλούσε ο Διονύσης Καλαματιανός του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ιάσωνας Φωτήλας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε αρένα μετέτρεψε τη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔΙάσωνας Φωτήλας, ο οποίος αποκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση «κότες» την ώρα που μιλούσε ο Διονύσης Καλαματιανός.

Συγκεκριμένα, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε από τον Κ. Καραμανλή να δεσμευτεί ότι θα συναινέσει στη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών προκειμένου «να μην υπάρχει άγος και σκιά στο μέτωπο του», ο κ. Φωτήλας χαρακτήρισε «κότες» τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε εκείνο το σημείο, ο προεδρεύων, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ρώτησε τον βουλευτή της ΝΔ -χωρίς να τον κατονομάζει- αν ταιριάζει ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε στην αίθουσα της Ολομέλειας, χωρίς να δίνεται περαιτέρω συνέχεια.

«Ελπίζαμε πως σήμερα ο κ. Καραμανλής θα ήταν περισσότερο ταπεινός, λιγότερο προκλητικός, λιγότερο αλαζονικός. Γιατί σήμερα δεν κρίνεται μόνο ο κ. Καραμανλής, κρίνεται η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος. Μας βλέπουν όχι μόνο οι συγγενείς, αλλά όλη η Ελλάδα που ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και ο κ. Καραμανλής ήρθε πάλι εδώ να κουνήσει το  μας κουνήσει το δάχτυλο», είχε πει στην τοποθέτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα