ΑΘΗΝΑ
15:23
|
03.05.2024
«Τον καλούμε την Κυριακή και ώρα 11:00 στην περιφέρεια Λάρισας να παραβρεθεί και να τον ακούσουμε προσεκτικά», γράφει σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απάντηση στις δηλώσεις του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο οποίος ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι δεν έχει πρόβλημα να συναντηθεί οποιαδήποτε στιγμή με οποιονδήποτε συγγενή νεκρού των Τεμπών δίνει ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δύο κόρες του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, καλώντας τον βουλευτή της Ν.Δ. να πάει Λάρισα να τους συναντήσει.

Επίσης, ο πρώην υπουργός δήλωσε διατεθειμένος να απαντήσει «στα πάντα», καθώς και ότι «αν ο εισαγγελέας πει ότι υπάρχουν κατηγορίες συγκεκριμένες, θα σταθώ όρθιος και δεν θα κρυφτώ πίσω από κάποια ασυλία».

«Τον καλούμε την Κυριακή και ώρα 11:00 στην περιφέρεια Λάρισας να παραβρεθεί και να τον ακούσουμε προσεκτικά -και πάντα χωρίς ακρότητες και διαπληκτισμούς- στα όσα έχει να μας πει» αναφέρει ο κ. Πλακιάς σε ανάρτησή του και προσθέτει:

«Εκεί εκείνη την ώρα έχουμε συνάντηση 30 οικογένειες των θυμάτων. Θα ήταν χαρά μας να παραβρεθεί και αν οι απαντήσεις του μας ικανοποιήσουν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα πλέον μαζί του. Η μη παρουσία του θα σημαίνει για μας την παραδοχή της ένοχης του για ακόμα μία φορά».

«Σας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας και γιατί όχι να γυρίσετε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα σας. Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τους νομικούς σας, εμείς δεν θα τους έχουμε μαζί μας» καταλήγει ο Νίκος Πλακιάς.

Το πρωί της Παρασκευής, ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, υποστήριξε ότι γονείς θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη επικοινώνησαν μαζί του και συνομίλησαν.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Πράσινο φως» στο Κίεβο να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Γερμανία: Κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση κατά του κυβερνώντος κόμματος

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα